IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

FamilY My LOve DataNg KeRumah...


hahah semalam 28.04.09..dgn tak di sengaja n tak dirangcang..family my love datang kat umah aku jumpa mak ayahh aku..heheh kelam kelibut jugak la..mau taknya..pg gi kebun balik tue dalam kul 11 pg aku call mak aku bg taw kata mak my love nak dtg dgn akak,abg ipar my love n ayah dia sekali ler..dah terlajak p konvo akak dia..katanya..huhuu..apa lg mak aku lakk xder pembantu so aku
ada gak kesian kat dia wat keja sowang2 tuk memasak n mengemas....hurm aku tnya la mak masak hahah..mak aku kata mak wat laksa ja kak..awat nak suwuh mak masak nasi ka..sebab my love msg..kata mak dia n family kemungkinn dalam pukul 1 or 2 sampai la..kat kg aku yyg simple2 tu..so aku pun kata tak pa la mak wat la keja dulu..kak pun ada keja nak wat nie..wall hai keja xdak punn..duk men tenet ja kat ofis nie...huhuhuuh lepas tu aku dapat lak msg dari my love dalam kul 1..kata mak dia dh kuar dari dewan jitra katanya majlis konvo akak dia dh selesai..aku apa lg call back la mak aku bgtaw..heheh mak ewahhh wat pa..soalann besa2 ja hahha mak aku kata..duk tukar kain kusyenn la kak oi..hurmm aku kata kat mak aku mak..depa dh otw dh nak mai umah ..heheh terkejut mak kau..mau taknya..mandi pun tak lg...heheh so dia pun kata k lahh kak mak p mandi duluu busyukk sekerap nie..hahahhh...dlm pukul 4 ptg aku tel balik tanya..la...apa hajat depa mak..wehhhh padal hai tau apa maksud kedatangn tu..n tnya mak aku makk ok ka..ayat firts..maklum la xpernah bersua muka lg..so mak aku kata ok ja kak...sporting mcm mak gakk xkesahh pun..hurmm depa minta nak tgk gambar heheh sekali mak aku kasi pic aku masa konvo da..n then ckp kata hurmm anak sy ni..bukan cerah mn punn hitamm hahah..ayat baik punya..mak mylove kata..xkesahh pun jnji anak dia suka..tarikh bertunang tu mungkin di percepat sikit kot..kalau my love dapat posting balik lumut bulan 5 niee..wahh hapy tak terhingga sehinngga..kembang kembang semangkuk hidung ku in i..hahahah..
.



Bagikan :
+
Previous
Next Post »
0 Komentar untuk "FamilY My LOve DataNg KeRumah..."

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

 
Template By Kunci Dunia
Back To Top