IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

TuKar2 Telefon da..

wowow entry yg buat aku gadohh dgn tunang aku semlm..hahah..gila la
..mr tunang pakai hp ni haa..


aku lakk pakai hp yg lagu nie..

nk di ceritanya..aku hantar kat mr tunang tak delete no kawan2 lelaki sbb no kawan2 aku tu aku save dalam memori jer....aku hengat dia xkisahh rupa2nya dia xsuka wahh maaf dinda yer kanda..tu no semua tue time ayg pakai maxis la..ada ja tp xpernah nk call or msg pun xkuasa la.. no time to skandal2..i lap u sowng ja..maklum la sebelum kenai
dia aku ni lehh gak la..di kata kan ramai sahabat lelaki dari sahabat pompuan..so mr tunang bising la kat aku..n da ragu2 sikit aku faham dia xsuka aku lagu tue..tp gaduhh semalam settle smlm gak la..tu la kann..dugaan time bertunang kadang2 hal2 remeh temehh pun lehh jd isue..kalau kita tak pandai handle mst akan goyahh..dan hari nie..hapyy n dah lehh gelak2 dahh..siap pg td dh hantar msg dahh ayg abg syg ayg sepenuh hati abg..ewahhh..tersentap gak la hatiku nie..waawaa rindu dia..mau jumpa da..tp jauhh hanya dgn 3G jer kami berjumpa.....

Bagikan :
+
Previous
Next Post »
0 Komentar untuk "TuKar2 Telefon da.."

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

 
Template By Kunci Dunia
Back To Top