Powered by Blogger.
Kurun Najwa728 x 90

giveaway dari ibu hadif

godek2 singahh sat kat ibu hadif punya blog..hihih apa lg join la..
suka2 sebab nk buang masa hihihihi
kawan2 jom la join bg meriah sikit..huhuhu senang jer..tak perlu wat apa2 cuma :- 

1. follow jer dia  klik cini (blogger sahaja)
(sape yang belom folo, sile buat demikian sblm 25 mac yer)

2. ni ayat kn taip kat kotak komen k 'saya mau jam tangan yang cantik lagi anggun itu!' di ruang komen di bawah. (copy paste je la)

3. done... itu jer! takyah link bagai...

p/s: mai nak bisik sikit pasai pa dia wat GA ni sempena besday hubby tuan empunya diri nama hubby dia mR K yg Ker 28..hikhikk sama dgn umur hubby ana la cuma thn jer sama bulan lainn hukkhukk serta anniversery yg first untuk dia punya blog hikhikk
uit join la yer...lagi ramai lg meriahh





No comments

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',