IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

HappYnyer...

ana sgt hapy taw sebab bila dah dpt khabar berita yg ana dh hamil..owng yg first taw sure la HuBBYkan..seBab Kami sama2 wat test tue walaupun berjauhn hikhikk apa guna ada hanphone lehh 3g..kemudian kawan2 yg kat umah sewa ana tue..sebab masa buat tue diowng pun ada gak..lepas tu hubby call mak mertua.. ana lak call mak ana..dgn perasaan yg gumbira mak ana ckp alhmdullh patut la selama nie kak selalu ja ckp awat perut kak tak berapa sedap..rupanya nk bagi mak cucu yer..tuk makluman semua huhuu abg ana pun dah kawin 2thn tp lum bolehh bg cucu kat mak n ayah ana..ana ni baru kawin 4bulan alhmdulahh n insyllh akak akan bg gelaran tok n tokwan kat pak n mak ana..depa ni memng tak sabar2 dah taw nak dpt gelaran ni asykk duk p main dgn cucu jiran sebelahh ja siap p ambik bawa balik umah lg..tu yg tak lehh tahan tu..mak ana lg la siap bgtaw kak kalau ada owng susah yg tak mampu jg anak dia bgtaw k..tp kalau nak luaq nikah mak tak mau la..hihiihhii (bukan nk tunjuk riak taw)....adik ana lg la..siap ckp wehh kak xsabar aku nak shopping baju2 baby ni..dh lama duk tgk2 ja..lgpun aku la ni join wartaniah ada la dpt elaun sikit..haha bagus22 hat tu kak duk tunggu heheh lehh jimat aku ni lehh di katakan kaki pawww gak la..mcm adik kecil pulakk..xsedar diri...n alhmdullah bersyukur sgt2 selama 1bulan 1minggu ana lum lg ada tanda2 nak muntah n pening2 harap2 ia sampai lahh time melahirkan baby nie..cuma badan ni jer cepat penat n sat2 nk masuk bilik air..untuk makluman korang tarikh due baby nie seminggu selepas ulang thn perkahwinan kami yg pertama k iaitu 21.11.2010..mungkin ni la hadiah yg amat berharga dari allah s.w.t dekat kamikan..dgn keadaan kami yg berjauhan mcm nie..sapa taw bolehh dpt baby..selalu owng cakap ishh hampa duk jauh2 ni susah nk dpt anak nnt..hahah tgkk apa kes..tuhan kalau kita selalu berdoa insyllh dia akan bg kita rezeki melimpah2 walaupun bukan dari segi wang ringgit..betui dak kawan2..hampa mest setujukan...hikkhikkhikk ana hope sgt2 kat sapa2 yg baca blog ana nie..doa taw kesejahteraan n kesihatan pemilik blog nie...sama2lah kita berdoa k...Amin..
Bagikan :
+
Previous
Next Post »
0 Komentar untuk "HappYnyer..."

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

 
Template By Kunci Dunia
Back To Top