IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

berakhir fasa pertama kehamilan.....

alhamdullah bersyukur kepada allah..dah masuk 3bulan sudahh yerr ana membawa chenta hati kami dalam peyut ni walaupun kebuncitannya belumm jelas nampak lg huhuu...dan bersyukur jgk sepanjang 3bulan ni..ana xmengalami simtom2 loya meloya n muntah berkahak yg teruk..just gitu2 jer..masihh terkawal lg...sekarang selera mkn punn bolehh tahan gak lak..harap2 31.05.10 ni adalah check up yg ke 3 berat ana naik la sikit dari sekarang..hurmm dan xsabar jugak k..nk p bergurau senda n bermadu kasihh dgn abah chenta hati di sabahh kota kinabalu huhuuu seminggu ok..korang jgn jeles k...ahakkzz...dalam 3bulan jgk perubahan kat diri nie sgt2 la tak ok k... knp?huhuu
                 1. si pembawa baby sudah jd malas ok..
                 2. jerawat kecil2 dah tumbuh merata di muka tp lantak la..malas nak ambik port biar jer dia                                merebakk..i dh xkisah k..janji chenta dlm peyut ni membesar dgn sihat.
                 3. dah ada rerambut kecil2 kat perut nie...xkisahh jgk naik lahh byk mn pun jnji mama n baby  
                      sihat jer..mungkin hormon ibu hamil la kot..layann jer la.
                 4. cepat n mudah sgt sensetif n terasa sikit2 mesti touching lebih2 lg kalau kena tegur dgn hubby 
                      huhhuhuu..
                 5. mudah mengantuk adehh kalau kat ofis time lunchh adalah time ana n baby tidur ok sejam pun
                     jd lah..kalau mlm2 kui 8.30pm or 9.00pm mesti dah tarik selimut huhuhu kdg2 no time tu sms 
                     dgn  hubby maaf yer..bukan syg tak mau sms abg..tp syg cinta n rindu abg selalu..alamakk '                    jiwang karat la pulakk mama nie..
Bagikan :
+
Previous
Next Post »
0 Komentar untuk "berakhir fasa pertama kehamilan....."

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

 
Template By Kunci Dunia
Back To Top