Powered by Blogger.
728 x 90

aiscreamm..

korangg tgk tajuk pun dah taw kann mesti terliur kan2 saja ja nak bg taw..bukan apanya..huuhuu tgk la my hubby mkn aiscreamm dgn memek muka tak puas hati KENapa??korang nak taw dakk first time oder lambat siot sampai sejam baru lehh dapat mkn ini ABC..huhuu lokasi aiscream ni kat lumut k..service sgt la slow...kalau korang p say NOT GOOD pangkahh terus okey..layannn

No comments

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',