IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

karenah madhiha...

gambar di atas mencerita segala-galanya..

pic yg duk dalam besen tue...bukan apa tue kerja tok n maksu..sebab dhiha nak ikut tok p kedai..tp tok xmau bawa sebab cuaca panas..so tok letak dalam besen maksu yg snap pic adik tue..senyum lebar nampak mesti adik suka kan mana taknya maksu tolak besen wat macam kereta tolak heheh..cute ja ibu tgk..

pic adik dalam kotak tue pun sama kerja ibu dengan tok sebab teriak ja tdok xmau..seronok la tue sam[pai wat muka chicky gitu..suka taw ibu..

pic yg ketiga tue..adik nak menyimpan umah tok..semua adik nak simpan termasuk la hanger baju adik..tp adik main2 wak masuk mulut..aihh tak suka taw ibu..tp kalau tok dia biar ja jnji tak meragam...tapi ibu taw adik nie..memang tak byk ragam la...main ja...

pic yg ke4 tue yg pakai baju hijau tue..masa adi hosp alor setaq 3.8.2011 sebab adik ada follow up dengan doktor...huhuuu masa tue time kita tunggu giliran nak daftar..adik cemuih tak mau duk atas riba so ibu letak adik kat kerusi terkapar2 tangan n kaki seronok sgt la..boleh bebas..aihh tp ibu tak suka tunggu 2jam jumpa doktor 2 minit ja..hurm hampes taw..adik pun meragam jgk tp dah bawa masuk jumpa doktor senyum ja memnjang ibu tgk adik..ada ka patut adik baru umur 8 bulan doktor tanya adik dah bolehh sebut papa mama belum ibu ckp la xboleh lagi kalau nyanyi bolehh la tue pun time dalam buai..mcm2 lagu ada hehhe..suka taw dengar suara manja adik tue..kadang2 terkeluar jgk tataaa..aaa' kadang jerkah tok la..ishh xmau2 mcm tue...k..tapi apa2 pun ibu n semua syg adik...mmuuahhh..

pic adik yg pakai tudung oren n naik walker oren tue..saja2 ja test tudung hihii lawakan tok adik la yg sibuk p beli katanya cantik nak bagi cucu nan sorangnya melaram..comell la...senyum pun lebar ja..manis gitue anak sapa la niehh..aihh ana puji anak sendiri nampak walawehhh sapa lgi ya kalau ibu sendiri tak puji anaknya...:P
muhahhaha

pic last tu yg adik du dalam bakul tue..adi kena dera dengan ibu ekkk sebab nak buas ja..so apa lg ibu boh adik dalam tue ..hurm tp adik mantain ja senyum somo..seronok la..ingat keta besar ka..aihh anak ibu anak ibu..tp comel tok boh tudung dia sj ja nak tgk..kamau mau buka dak tudung tue..opss sekejap ja tudung tue kat kepala sebab adik rimas hehehe..anak ibu nie mcm2 la..

Bagikan :
+
Previous
Next Post »
0 Komentar untuk "karenah madhiha..."

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

 
Template By Kunci Dunia
Back To Top