IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

jom sertai Simlesyara segment 2014

http://simplesyara.blogspot.com/2014/03/simplesyara-segment-2014.html
 jom sertai..kot2 bertuah..clik kat pic di atas yer..mn nak taw anda bertuah...
tarikh last :
  • Tarikh Mula : 10 Mac 2014
  • Tarikh Tamat : 25 Mac 2014
  • Tarikh Update Peserta : 24 Mac 2014
  • Tarikh Umum Pemenang : 26 Mac 2014
  • Tarikh Last Tuntut Hadiah : 30 Mac 2014
  •  
  • Hadiah dari Kalangan Kedai-kedai di bawah yer...huhuu..barang cantik2..nk shopping pun boleh..ayuhh siapkan duit..hihiiii
    Ada sesiapa yang nak beli barang-barang kpop? Atau korang nak beli bracelet yang comel dengan harga yang termasuk postage? Kalau korang nak, saya suggestkan satu onlineshop dekat korang. Korang mesti puas hati punya dengan harga yang diaorang jual.
    Onlineshop Kpop Shopp tempat yang sesuai bagi yang suka beli barang-barang kpop ni kan? Saya yang baru survey2 bracelet terus rasa nak beli. Muhaha. Jom tengok sikit antara barang yang dijual.
    RM 23 including postage
    RM 45 including postage
    RM 16 including postage
    For More Infomation : Kpop Shopp
    Review Khas Elvee Exclusive Closet

    Nak pergi dinner kadang-kadang rasa boring dengan baju dekat dalam gerobok kan? So, Onlineshop kedua ni sesuai untuk acara-acara formal. Tapi, tak jadi masalah kalau korang nak beli baju trendy2 untuk dipakai semasa bersiar-siarkan. Harga pun mesra pengguna dan sepadan dengan kualiti! Jom usha sikit barang-barang diaorang :)
    RM 95 excluding postage
    RM 99 excluding postage
    For More Detail : Elvee Exclusive Closet
Bagikan :
+
Previous
Next Post »
1 Komentar untuk "jom sertai Simlesyara segment 2014"

Heyy, Good Luck! Jom join sini pulak :) http://superpapaya.blogspot.com/2014/03/the-superpapaya-giveaway.html

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

 
Template By Kunci Dunia
Back To Top