IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

Contest Gambar #Candid By Sharina







>>Contest Gambar Candid<<


Suka snap gambar? mari hantar gambar candid korang di Contest Gambar Candid dan ceritakan kenangan anda di dalam gambar..banyak hadiah menanti anda




Gambar Candid Saya :


http://www.opzzpinky.my/2014/03/contest-gambar-candid-by-sharina.html

clik kat pic di atas kalau nak join........


Ceritanya bermula........


Contoh sahaja : Tengah saya khusyuk tengok hp, tiba2 ada orang snap, tak perasan langsung, boleh pula tersenggih, macam tau2 ja dia snap..haha..luv this picture !!




Penaja Rasmi


Opzzpinky | Se-Shop | Amy Syeera | Raja Farah | Hazrina | Khalil | Mieya | Mama Darwish | Ieya | Liyliz | Paly | Nadia | Hawa | Fadzlun | Saliza | Nazirah
 
ni pic tuan tanah yer..........
http://adna2029.blogspot.com/2014/04/contest-gambar-candid-by-sharina.html
http://adna2029.blogspot.com/2014/04/contest-gambar-candid-by-sharina.html
Time ni dah nak dekat senja dh dalam kui 6 lebih2 gitu..ibu anak 2 ni membantu abgnya untuk menaikkan sebuah wau..hihii dlm tak perasan adikku take pic huhuu mcm ok ja kan..selain itu,boleh jugak kawan2 maya ana mengingati balik permainan tradisional kita ni..masih lagi tak lapuk dik zaman...boleh jgk memperkenalkan kepada anak2 kita nnt...kurus jer kan ana ni..adehh nak up perasannn sikit boleh..huhuu ada macam anak dara sunti dak....muahahaaaa:)

Bagikan :
+
Previous
Next Post »
1 Komentar untuk "Contest Gambar #Candid By Sharina"

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

 
Template By Kunci Dunia
Back To Top