IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

Giveaway : Bersama Membangun Blog Lavender Mummy

klik kat banner di atas yer kalau nk membantu LM untuk menyertai peraduan nie..

Asssalammualaikum..
hai kak LM hurmm pertama kali ana mohon LM tukar Templet dulu pilih yang mana LM suka di bawah ni ada link dia..mudah jer ikut step di beri yeer..

LM boleh jugak pilih widget cantik2 untuk menarik lagi rakan untuk membaca blog LM copy paste jer kat sidebar blog LM
pergi ker web di bawah :-
mcm2 ada..

kalau nak halwa telinga pembaca LM boleh p kat web ni:
try n errow jer

kalau LM tak pandai mcm ana ni hihii search jer..dengan 
tajuk mencari toturial.........
apa yang ingin di ubahkan ...
bnyak blogger yg simpati nak menolong..  

hurmmm serba sedikit dari ana untuk LM kot2 boleh membantu mencantikan blog LM...
Bagikan :
+
Previous
Next Post »
0 Komentar untuk "Giveaway : Bersama Membangun Blog Lavender Mummy "

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

 
Template By Kunci Dunia
Back To Top