Powered by Blogger.
Kurun Najwa728 x 90

Second Anniversary Blog MomOY...


Jom u all join Ga ni nak join klik kat banner di atas yer...

2 perkara yang akak Suka kat blog adik

i-akak suka kat recent post adik tu bertukar2 n bergerak naik ke atas mcm silih berganti gitu ahakz. cantik sgt nnt ajar akak ek :)
ii-akak suka warna background blog adik nampak manis jer pemilik blog tu ..ni ikhlas dari sanubari akak yer ahakzz

2 perkara yang akak tak suka kat blog adik

i- akak tak suka bila adik letak recent post dengan popular post 2 benda yg sama..akak rasa adik remove salah satu agar blog adik tak nmpak serabut sangat..

ii-maaf lah yer cer adik tambah widget jam sikit n touch up sikit blog bagi ada daya tarikan hehehe..

hurmm itu lah yer....

Tag

1 comment:

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',