Powered by Blogger.
Kurun Najwa728 x 90

4 hingga 6.6.2014 +sabtu n ahad (5 hari 4 mlm)

adehh cuti ku yg singkat muhahhaa tp best boleh bw anak jln2 balik kampung walaupun sekejap sahaja..dpt bw diorang pergi cameron higland >penang>balik umah tok bukit tangga .balik melawat sedara di kampung kelahiran ibu > dpt mkn kenduri di tandop pak sedara suami >balik tdo di umah mertua di kg badang kulim...huahuahuaa penat penat...semalam sampai lumut kuyi 7 pagi...tunggu yer entry bergambar malas nk upload lg xdak mood huhuuu...
apa yg best dpt mkn buah-buahan free huhuuu

4 comments:

  1. janji dapat bawak anak2 jalan2 kan walaupun sekejap

    ReplyDelete
  2. Petite mmaxi dreszs may be selected in short ladies depending
    on is very important on the body. As a matter of fact, maxi
    dress that's worn during summertime is for
    thee purpose off everyone. If you take just a little
    care, you'll be able to chose the best fitting dress for
    your requirements. If you get the beet type of dress,
    you may seem liike an angel. If you take heed on the advice distributed bby fashion designers
    and stylists, you possibly can choose the best Petite Maxi Dress.


    Feel free tto surf to my page; plus sizemaxi dress

    ReplyDelete
  3. Saya x balik kampong sebab saya memang slalu dok umah mah. Kampung asben kat Klate tapi tinggal Mak Tiri die je. Sempat jumpa Bapa Mertua kejap je. Lepas tu dia meninggal sebab AMI with VF.
    (acute myocardial infarction with ventricular fibrillation)

    ReplyDelete
  4. Bukit tangga tu kat mane?
    Kat N.Sembilaan pun ade nama bukit tangga (otw ke rumah nenek d Jelebu).

    ReplyDelete

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',