IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

“Buffet Ramadhan Casa Ombak”



 Contest Duit Raya Casa Ombak
                                       klik banner kalau nak join yer..


Azhan magrib telah menggema ,
Suaranya hingga keseberang desa ,
Untuk engkau disana ,
Selamat berbuka puasa

wahhh di mulakan dgn serangkap pantun..klass kan..ayuh kawan-kawan sekalian yg duduk di sekitar Kuala Lumpur mahupun di mana2 negeri di malaysia..tak lama lg ramadhan akan muncul..jgn pikir byk2 kalau rasa malas nak masak..anda boleh ke Casa Ombak Kuala Lumpur..kat sana ada buat promosi..
V
v
v

Berbuka Puasa Di Kuala Lumpur..
Tempatnya penuh semUa Rakyat Di Serata Negeri...
Ayuh Kawan2 di mana tempat untuk anda berbuka n bersahur..
jom kita serbu Casa OmBak Kuala Lumpur Ini..:)

Khas Untuk Anda Semua.....

Promosi Buffet Ramadhan Casa Ombak Kuala Lumpur

Sempena Ramadhan 1435H Ombak Creative menyediakan hidangan Buffet Ramadan di lokasi nya,
Casa Ombak.

Meh Nak bagi gambaran sikit Suasana di Casa Ombak Kuala Lumpur..    Tempat dia macam dalam taman kak yong2 n abg long2 sekalian......             lihat lah pic di bawah tak rugi kalau anda mencuba untuk berbuka di sini.. 

v

v

Buffet Ramadhan Casa OmbakBuffet Ramadhan Casa Ombak

 Penyediaan makanannya ada pelbagai jenis.. Buffet counter dengan variety hidangan ala kampung dari pantai timur, utara dan selatan yang menyelerakan..

wahh 1Malaysia betul lah kan kan..makanan di  CasaOmbak niekan..... sapa2 pun boleh pergi       u all......... sebab harganya sangat berpatutan....

Harga Buffet Ramadhan
Dewasa : RM 55.00nett
Kanak-kanak : RM 27.00nett ( 5-12 tahun )
Tempahan boleh dibuat untuk individu, group dan family atau syarikat.

Tempahan Boleh Dibuat Melalui:
Call/Whatsapp : Akma Omar 013 2680001
Tel : 03 21818750
Call/Whatsapp : 013 624 1417
Call/Whatsapp : 012 662 1062
Facebook page : Ombak Creative
Website: www.OmbakCreatives.com

Ayuh Saudara-saudara n Saudari-saudari sekalian ajak lah rakan2 dan family anda  berbuka di sini..                                                                                                                                                  tempat yang superb lg best..

                                 don't worry ya Surau disediakan untuk anda menunaikan solat bagi yang beragama islam..

Buffet Ramadhan Casa OmbakBuffet Ramadhan Casa OmbakBuffet Ramadhan Casa Ombak 

 Buffet Ramadhan Casa Ombak

 

Asal-Usul  Casa Ombak Kuala Lumpur

Ombak Creative adalah sebuah syarikat event dibawah pengurusan Casa Ombak Sdn Bhd.
Telah menjalankan pengurusan event lebih dari sepuluh (10) tahun. Team Ombak Creative berpengalaman menguruskan catering, majlis perkahwinan, majlis koperat dan persendirian.
Lokasi event kami terletak di Casa Ombak Banglo, No. 22 Jalan Damai off Jalan Ampang. Merupakan lokasi event yang berkonsepkan ala garden.
Sempena bulan Ramadan yang mulia ini, Ombak Creative menyediakan promosi Buffet Ramadan. Ia terbuka untuk sesiapa yang ingin membuat tempahan.
lihat Peta Di bawah yer...
kalau anda tak tahu tempatnyer..

Lokasi Buffet Ramadhan Casa Ombak

Casa Ombak Sdn Bhd,
No. 22, Jalan Damai Off, Jalan Ampang,
55000 Kuala Lumpur.
- See more at: http://umikasum.blogspot.com/2014/06/buffet-ramadhan-casa-ombak.html#sthash.smsbYJYx.dpuf



psstt...kalau korang nak p nak invite ana bgtaw awai2 nah hihi....nak mkn free je ana ni kan..
apa2 pun selamat menyambut Ramdhan al_mubarak..semoga tahun ini kita tingkatkan amalan2 yang baik2..amin..

 Kewarung beli kelapa ,
Kelapa muda segar rasanya ,,
Selamat berbuka puasa ,
Untuk sahabat dimanapun berada

 Contest ini Di taja oleh:

 Contest Duit Raya Casa Ombak ini dianjurkan oleh AkmaOmar.com, ditaja oleh Pengurus Perkahwinan Ombak Creative, Lelaki Kacak, Roti Boom Asli, Custom Tshirt, Denaihati.com, Inspired Magazine, Profhariz.com, KitePunye.com, Zoncinta.com, Jawatan Kosong Kerajaan, Exam PTD



Contest Duit Raya Casa Ombak ini dianjurkan oleh AkmaOmar.com, ditaja oleh Pengurus Perkahwinan Ombak Creative, Lelaki Kacak, Roti Boom Asli, Custom Tshirt, Denaihati.com, Inspired Magazine, Profhariz.com, KitePunye.com, Zoncinta.com, Jawatan Kosong Kerajaan, Exam PTD - See more at: http://umikasum.blogspot.com/2014/06/buffet-ramadhan-casa-ombak.html#sthash.smsbYJYx.dpuf


Contest Duit Raya Casa Ombak ini dianjurkan oleh AkmaOmar.com, ditaja oleh Pengurus Perkahwinan Ombak Creative, Lelaki Kacak, Roti Boom Asli, Custom Tshirt, Denaihati.com, Inspired Magazine, Profhariz.com, KitePunye.com, Zoncinta.com, Jawatan Kosong Kerajaan, Exam PTD - See more at: http://umikasum.blogspot.com/2014/06/buffet-ramadhan-casa-ombak.html#sthash.smsbYJYx.dpuf

Contest Duit Raya Casa Ombak ini dianjurkan oleh AkmaOmar.com, ditaja oleh Pengurus Perkahwinan Ombak Creative, Lelaki Kacak, Roti Boom Asli, Custom Tshirt, Denaihati.com, Inspired Magazine, Profhariz.com, KitePunye.com, Zoncinta.com, Jawatan Kosong Kerajaan, Exam PTD - See more at: http://umikasum.blogspot.com/2014/06/buffet-ramadhan-casa-ombak.html#sthash.smsbYJYx.dpuf
Bagikan :
+
Previous
Next Post »
12 Komentar untuk "“Buffet Ramadhan Casa Ombak”"

Mahal jugak harganya.
Maybe sebab area KL kott..
X seswai utk saya yg makan sikit ni.

Thanks...semoga ada rezeki tersenarai sebagai pemenang..InsyaAllah

sama la ..jarang p mkn kat luar sekali ja tu pun club keta suami anjurkan

jauh la dekat sure p..nk belanja ka hahhhaaaa

alhamdullilah kalau ada rezeki amin..:)

Salam Ramadhan... semoga mendapat keberkatan dan pahala berganda-ganda. Semoga berjaya dengan contest yang disertai, peluang menang tetap ada untuk semua.

Entri yang menarik. Saya teringin juga nak mencuba namun saya perlu naik kapal terbang..

ya ka..kalau menang boleh belanja besar nie..

xpa nnt saudara dtg singgah lah ek..

Dengar2 makanan sana sedap2 belaka..penggemar masakan kampung mesti suka..

best nie..kalau dekat ka mesti p jgk...

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

 
Template By Kunci Dunia
Back To Top