IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

Contest Mendapat Duit Raya Daripada Nile.Com.My


  http://www.nile.com.my/page.php?cd=76
wow korang jom
shopping.......diNile.com.my  
macam-macam ada....murah2 pulak tu..sale dia kaw2 u..kalau tak percaya jom lahh p tengok kat sana tu.---->Nile.com.my   lg satu ada free delivery taw.. http://www.nile.com.my/page.php?cd=76 dari 1 julai hingga 21 julai..antara barang-barang n keperluan yg di jual di web site adalah..Lady Beauty Accessories  |  Creative Lifestyle  |  Woman Clothing  |  Tudung  |  Tops  |  Men Clothing n  sebagainya...jangan tunggu lama2 takut offer melepas...ayuhh ringan tangan klik Nile.com.my mudah,cepat n pantas you all semua tak perlu berpanasan n beratur panjang kalau nk bershoping..disini lah tempatnya di mana lagi..Nile.com.my lah...mai nak close up sikit produk hot kat Nile.com.my..
banyak barang taw..

Pstttttttt.... kalau ana dtp rm 300 dari   Nile.com.my. 
perhh barang di bawah ni akan ana grab n selebihnya shopping baju anak n suami..bukan mudah nk bershopping secara berjemaah n byk2 huhuuu....
 
 http://cdn.nile.com.my/images/820/2.jpg
RM22.80  RM61.40
http://cdn.nile.com.my/images/1733/8nvr.jpg 
 wbz 24223 Korean version Retro handbag
RM26.80  RM88.00
  apa tunggu lagi jom lah klik Nile.com.my pasti anda berpuas hati............
Bagikan :
+
Previous
Next Post »
1 Komentar untuk "Contest Mendapat Duit Raya Daripada Nile.Com.My "

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

 
Template By Kunci Dunia
Back To Top