IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

Rindunyerr nk berblog........

 
ahakkzz serius wehh gian tak sangga la nk join Ga,segmen n berbagai yg di anjur gila terlepas pandang byk oi..5hari mcm berbulan2 tak jenguk blog..kikiki...sabar jer la..ana ni maklum la kan kerja ada wat2 xdak keja..internet down la ni..marah kat internet n server awat down time waktu keja.. masa keja la nk bersosial bagai pun..kalau dah cuti n d rumah pakai idak la..xsempat saja...muhahhh..

psttt 4 ramadhan dh kan cepatnyer rasa....xsabar nk dgr lagu raya berkumandang la di radio2..hahhaha

SELAMAT BERPUASA
YA KAWAN2 BLOG ANA...
sALaM rAMdHAN aL-mUbARAK. :)
Bagikan :
+
Previous
Next Post »
2 Komentar untuk "Rindunyerr nk berblog........"

Geram jugak ngan internet ni.
Kat rumah slalu pakai wifi.
Tapi, ni terpaksa pakai data plan hp pulak..

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

 
Template By Kunci Dunia
Back To Top