IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

Segmen Puasa & Kueh Raya Pertama

http://macam-macam-ann.blogspot.com/2014/07/segmen-puasa-kueh-raya-pertama.html 
klik kalau nak join

Pengalaman ana yang biasa-biasa aja..

wahh kalau dikenang kembali zaman anak2 muda n beliawati hihii memang tak dapat di lupakan lah seronok berpuasa masa tu..bukan apa mak ana dulu rajin masak petang ja atur pinggan dah nk p hantar kat umah jiran..so kita buat sejenis dapat byk jenis kan jimat..tp la ni org la xamal dah rasanya..busy n kekangan waktu..lgpun barang sekarang dengan barang dulu mahal.. beli je mudah..muhahhhaa bebalik pada puasa ana mula masa umur 6 tahun memang xpernah ponteng la ana ni suka berdikari so nak cuba la konon..kuat tak kuat hahah akhirnya berjaya jgk..kalau dulu-dulu puasa main serupa macam orang tak puasa ja balik sat lg mula la cari kain basah boh atas kepala konon-konon nk bg hilang haus hahah..tp memang best la puasa dulu2 makanan jenuh sangat..seronok la kalau masa boleh di putaq kembali..nak ja duk zaman tu..muhahhaha..

kalau setiap hari raya kuih yang mak n ana akan buat adalah kuih batang buruk atau kayu buruk..sedap wehhh
masuk ja mulut terus cair..nak buat dia sngat rumit n makan masa jgk la..tp nk makan dia sekali hadap ja habis..kikiiii kan..kan..kann try tgk kalau tak percaya huhuuu :)

Hasil carian imej untuk batang buruk
Bagikan :
+
Previous
Next Post »
18 Komentar untuk "Segmen Puasa & Kueh Raya Pertama "

sedap sgt2 time raya ja nk jumpa kuih mcm2 pun

lebih kurang jer..tp inti dia kacang hijau..

Assalamualaikum Nor Nazliana,

Terima kasih ye merajinkan diri buat segmen ini. Memang kalu boleh diputarkan masa, rasa nak balik zaman kanak² dulu².. Hehe..

Wah! batang buruk tu peberet, kalu dapat gi beraya umah Nor Zaliana dapat merasa kan..

Kawan² lain jom ikut serta segmen mummy. Harap lebih ramai lagi yang sudi join..

slamat bersegmen adna..:)

dtg singgah dri segmen yg sama..:)

Awesome! Its truly awesome article, I have got much clear idea concerning from this article.


Also visit my homepage; clash of clans youtube

I just like the helpful information you provide in your
articles. I'll bookmark your weblog and take a look at again here regularly.
I am somewhat sure I'll learn many new stuff right here!
Best of luck for the next!

Also visit my web blog clash of clans upgrade strategy

saya pun suka kuih ni.tapi beli je lah dgn member ofis hehe

After I originally commented I seem to have clicked
the -Notify me when new comments are added- checkbox and
now each time a comment is added I receive 4 emails with the same comment.
Perhaps there is a way you can remove me from that service?
Thanks!

Feel free to surf to my webpage; clash of clans layout

singgah dari segmen yang sama

http://khudri2337.blogspot.com/2014/07/segmen-puasa-kueh-raya-pertama.html

singgah dari segmen yang sama, baca cerita rakan se segmen... selamat hari raya

I love what you guys are up too. This sort of clever work
and exposure! Keep up the terrific works
guys I've included you guys to my blogroll.

Visit my homepage ... clash of clans defense town hall 6

beznya kuih batang buruk..
dah lama Eira tak makan..
Selamat hari raya..
Eira datang beraya kat sini..
Sambil klik2 duit raya..
http://eiraaikawa.blogspot.com/2014/07/segmen-puasa-kueh-raya-pertama.html

Ahaa, its fastidious conversation concerning this post
here att thiis blog, I have read all that, so at this time me also commenting at this place.


Also visit my web blog :: complementary health

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

 
Template By Kunci Dunia
Back To Top