IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

"Give Away Contest by Izzlegacy Boutique - Part 2!!

http://www.myfizwan.com/2014/08/give-away-contest-by-izzlegacy-boutique.html
klik banner kalau nak join ya..

 jom kita tengok dimanakah butik izzlegacy.com 
sekiranya mahu membeli secara online klik di link di atas ya..
anda juga boleh je facebook page butik ini..klik di sini yer.. https://www.facebook.com/izzlegacy

kalau nak walkin sila ke alamat seperti di bawah yer..

 IzzLegacy Boutique
 beralamat di No 28-1, Block A, Pusat Perniagaan The Atmosphere, Jalan Atmosphere 3, Bandar Putra Permai, 43300 Seri Kembangan, Selangor. Lokasi butik terletak bersebelahan dengan Restoran Al-Sabiha dan berdekatan dengan Giant Seri Kembangan, Downtown Prima Tropika, dan Farm In The City Seri Kembangan. Waktu butik beroperasi  dari pukul 10 pagi hingga 10 malam setiap hari.

 IzzLegacy Boutique
menjual pelbagai barang antaranya...
koleksi_terbaru_bokitta

bokitta_hijab
kain_batik_sarawakkebaya_nyonya

kain_pasang_cottonbaju_kurungjubah, dress dan abaya


shawls

baju_kanak_kanakflat_shoesskirts

aneka_biskut_raya

pandoraPalazoblouse



radiance_signatureshaklee







Telur itik dari Senggora,
Pandan terletak dilangkahi;
kalau saudari nak shopping segera,
boleh pergi ker butik IzzLegacy ni.....

ana kalau ada duit lebih nak jugak beli shopping online di butik Izzlegacy ni kerana bnyk pakaian yang cantik-cantik n boleh macthing lagi-lagi dekat nak raya haji ni kan..muahaha mesti lah nak yang cun-cun aja..banyak jugak baju readymade yang di jual di butik Izzlegacy ni..antaranya yang ana suka..blouse pink,palazo n tudung nyer meletopp u all...

FishTail Blouse - PinkPlain Palazo Lycra - Pink SalmonShawl Solehah - Pink Biru

3 barang di atas kalau di total
rm 69.00 + rm48.00 + rm59.00  = rm 176.00..tapi ana tak taw laa kalau ada sale lg dari pihak butik..

 ana tag
 http://theonlygirl98.blogspot.com/
http://ssurianahyana.blogspot.com/
http://www.syuhadasalleh.my/
http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com
http://sitizawiah95.blogspot.com/
http://nadcontestandgiveaway.blogspot.com/
http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/

hadiah yang di tawarkan


Pemenang pertama : Sehelai kain pasang sulam berharga RM120 dari koleksi IzwanIzzati Collections. Boleh tengok sini :Koleksi Kain Pasang Sulam IzwanIzzati Collections

Pemenang kedua: Sehelai tudung bawal sulam berharga RM60.
Pemenang misteri: Hadiah misteri.
Bagikan :
+
Previous
Next Post »
1 Komentar untuk ""Give Away Contest by Izzlegacy Boutique - Part 2!!"

singgah dari segmen yang sama

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/give-away-contest-by-izzlegacy-boutique.html

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

 
Template By Kunci Dunia
Back To Top