IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

income fasih dengan perkhidmatan advertorial.MY (free jer sign up )



wahh x rugi kalau mencuba...jom la korang join sama ana..sign up free jer..kot2 sambil2 berblog nak buat duit sampingan..anda boleh klik kat banner di bawah yer...
 
mehh nak bagi taw sikit apa itu Advertorial. my

NAK CARI KERJA MENULIS REVIEW DI BLOG?

Terima Bayaran RM30 – RM350 Setiap Advertorial Job

Lubuk Duit Advertorial Job

Lubuk duit untuk advertorial job adalah pengiklan kecil yang baru mula bisnes atau bisnes yang sederhana dan sedang meningkat naik. Mereka ini mencari peluang untuk berkembang dan sanggup mengeluarkan sedikit wang untuk promosi perniagaan mereka.
Tapi, perlu di ingat majoriti mereka mempunyai budget yang terhad. Jangan minta atau kenakan caj yang terlalu mahal dan melampau, ia hanya akan membunuh peluang anda untuk dapat job tersebut.
Walaupun job tu murah, ia tetap beri anda pendapatan dan tentu sahaja lebih banyak job yang akan anda dapat. Fikir secara logik, letakan diri anda pada tempat pengiklan, yang mana anda akan bayar. Harga berpatutan yang anda mampu bayar atau harga di luar kemampuan anda?
Jumlah pengiklan besar dan berduit tak seramai pengiklan kecil, memang ada pengiklan besar akan menempah advertorial, tapi di blog – blog glamer sahaja dan banyak demand yang mungkin blogger biasa tak mampu penuhi.
Kenapa nak kejar ikan di tengah laut, kalau dah ada ikan naik kedarat? Tinggal tunggu anda “sauk” sebanyak mungkin untuk penuhkan baldi sahaja.
Bagikan :
+
Previous
Next Post »
2 Komentar untuk "income fasih dengan perkhidmatan advertorial.MY (free jer sign up )"

sama2 menjana pendapatan sampingan..

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

 
Template By Kunci Dunia
Back To Top