IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

JUARA TRAVEL & TOURS SDN BHD


hai sahabat maya ana yang setia..hahhaha ni nak bgtaw sikit kat korang n nak hebohh hebohh sikit..kalau u all ada nak p berjalan2 ka..nak p umrah ka..boleh la u all ambik pakej kat compny nie..nahh ana nak cerita sikit tentang company JUARA TRAVEL & TOURS SDN BHD
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,

Juara Travel and Tours Sdn Bhd adalah sebuah syarikat agensi perlancongan berlesen dan berdaftar di bawah Kementerian Perlancongan Malaysia ( No KPL 2819 ) semenjak tahun 1999 dan merupakan ahli Malaysian Association of Tours and Travel Agents ( MATTA ) dan juga berdaftar BUMITRA MALAYSIA.

Berpengalaman dalam bidang perlancongan selama lebih kurang 10 tahun, Juara travel telah berjaya membawa para perlancong dari dalam dan luar negara mengembara secara domestik, inbound, outbound, pengangkutan atau pengeluaran tiket penerbangan secara individu ataupun berkumpulan menerusi pakej-pakej menarik dan perkhidmatan yang telah disediakan.
Juara Travel juga  amat berpengalaman dalam pengendalian pengurusan umrah berikutan statistik jemaah semakin bertambah dari tahun ke tahun dimana ianya dibimbing oleh pembimbing umrah yang bertauliah dan berpengalaman.

OBJEKTIF SYARIKAT

Sebagai sebuah syarikat agensi perlancongan ia berfungsi dan bertanggungjawab dalam mengatur dan menguruskan segala perkhidmatan dari segi perjalanan peribadi dan berkumpulan. Ia juga termasuk pengurusan perkhidmatan darat ( ground arrangements ) perlancongan seperti pengangkutan ( darat/laut/udara ), tiket penerbangan, penginapan ( hotel/resort/apartment ),lawatan ke pusat-pusat perlancongan menerusi konsep R&R ( rest and relax ), pendidikan ( educational ), kesihatan ( health ), riadah/sukan 
( sports ), urusan perniagaan ( seminar, mesyuarat, konvensyen ), pengangkutan ataupun ibadah ( umrah dan Haji  untuk para pelanggan jemaah  ( jemaah )  yang berurusan dengan kami.
Pekej perlancongan ke luar negara ( outbound  ) yang kami tawarkan membei tumpuan khasnya ke Makkah , Indonesia, Vietnam, Thailand, China, Egypt, Jordan, Syria, Istanbul dan Australia.
Kadar bayaran bagi kedua-dua kemudahan ini adalah setaraf dengan kadar agensi perlancongan. Juara Travel juga sekarang ini mensasarkan perkhidmatan menerima dan menyediakan perkhidmatan waran perjalanan udara untuk kerajaan.
CAWANGAN

Cawangan Utama
Lot 14&15, Ground Floor ,Puteri Park Plaza
Jalan 28, Taman Putra
68000 Ampang
Selangor Darul Ehsan.


No Tel: 03-4280 5248 Fax: 03- 42803423

Cawangan Melaka
No 4279-1,Jalan Murai 3
Taman Murai Jaya
76100 Durian Tunggal
Melaka

apa yang ana tahu company ni menyediakan pakej umrah yag berpatutan untuk anda memilihnya antaranya..

Pakej 2014

 

Pakej vip

vip-big 

masih terbuka untuk anda berdaftar klik banner di bawah yer..

 float 

selain dari pakej di ats company ini juga menyediakan

Pakej 'Group Series 2014 Full Board'

 
WEB-KOREA1web-korea2WEB-HONGKONGbei                                 antara pakej yang telah diorang anjurkan di bawah agensi travel ni .....selain dari pakej di atas ada juga Pakej outbound ground only..pilih lah di mana yg anda suka.. boleh lah anda corfirm dengan pihak Juara Travel untuk mengisi tarikh..siap duit jer lah hahha...antara negaranya ialah indonesia,vietnam,korea,australia,china,thailand n europe..

indonesiaVckAte

Lidah terkedu untuk berkata

 Hati tersentuh menusuk kalbu

 Sejuta rasa bermain di jiwa  

Hanya allah saja yang tahu

Lambaian ka'abah seruan umrah 

Mengimbau kalbu merimbun rindu 

Terletak di tengah Kota Makkah  

Beribu batu tetap ku tuju

Myvi kereta senang di pandu  

Kereta lama jangan di buang  

Mencari masa menyulam 

Rindu semoga allah diberi peluang

Pergi bulan berganti bulan

 Sekarang masuk bulan syawal 

Pilih agen untuk berjalan 

Belum terlambat untuk tempah awal 

 

Bagikan :
+
Previous
Next Post »
2 Komentar untuk "JUARA TRAVEL & TOURS SDN BHD"

mohon tinggalkan komen link anda ini pada post MG ttg review ni ye :)

Assalam. Nak tanya pakej umrah cuti sekolah 2017 antara bulan 2 dan 3. sebilik 4 org berapa harganya.

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

 
Template By Kunci Dunia
Back To Top