IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

Saya mahu duit raya daripada sekilass.com



 banner_rayo

klik banner di atas kalau sapa nak join..



Saya mahu duit raya daripada sekilass.com kerana saya nak belanja anak2 shopping baju dan yang lebihnya menyimpan di bank mereka..buat kerja cari duit hanya pikir anak2 jer..muhahhaaa...duit datang dari kertas,
                            di beri kepada anak-anak kita,
                            kalau di beri dengan ikhlas,
                            hai besar hati besar lg tapak tangan ana....:)
Bagikan :
+
Previous
Next Post »
4 Komentar untuk "Saya mahu duit raya daripada sekilass.com"

Yellow theme :)

nape banner kita tak kluar gambarnya?
cer check balik, ke kita aje yg tk nampak..tp gambar raya awak tu nampak. :)

terima kasih join. slmt hr raya.

selamat bersegmen... puas tgk semua entry kebanyakannya GA... pilih je yg mana satu nak join hehe..

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

 
Template By Kunci Dunia
Back To Top