IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

Saya Suka Terjah Blog Awla Mukhlisah Kerana Terdapat Produk Kesihatan Luaran n Dalaman..


بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ




اَللَّهُمَّ صَلِّ وَسَلِّمْ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ



Assalamualaykum wbt :)

SubhanaAllah! Alhamdulillah! Allahhuakbar!

Syukurrr!

Disebabkan ramaii yang bertanyakan Awla bila nak buat contest, jadi hari ini 25 OGOS 2014, Awla ingin membuat satu contest yang sangat menarik! Hadiahnya pula lagii lah tersangat menarik.

Tetapi buat masa ini hadiahnya masih menjadi misteri.

Istimewa nya contest Awla kali ini, semua orang boleh sertainya dan terbahagi kepada dua kategori, iaitu blog dan facebook. kalau uolss nak join dua-dua pun boleh! yang penting kena ikut syarat2 yang telah ditetapkan ya!. :)




SILA BACA SOALAN DI BAWAH dan ikut SYARAT-SYARAT yang telah ditetapkan.

Soalan: Kenapa anda suka terjah/melawat blog Awla Mukhlisah?
aduhh aduhh lagi terang n tersuluh dengan lampu pelita yang comel ku..



.
hihii ana suka masuk blog awak kerana banyak sangat produk2 terkini di iklan kan dekat blog awak..kat blog awak jugak terdapat banyak koleksi doa2 yang berguna untuk di amalkan serta tip n informasi terkini dalam kehidupan harian untuk saya amalkan....
apa2 pun all the best..



Syarat-syarat penyertaan:

1.Jawab soalan yang diberikan dengan jawapan yang terbaik! Jumlah patah perkataan tidak kurang daripada 20 dan tidak lebih daripada 100 patah perkataan.

2. Ada blog sendiri.
*Bagi yang tidak mempunyai blog, boleh tuliskan jawapan anda di wall facebook masing-masing dan harus mendapatkan LIKE sebanyak yang mungkin.

3. - Wajib Follow blog Awla (kalau dah follow tu teruskan follow Awla ya :)

4.     - Wajib LIKE Page " Awla Mukhlisah Beauty Shop "

5.     - Wajib Follow twitter Awla bagi yang ada Twitter : " https://twitter.com/AwlaMukhlisah "

6.     - Copy banner kat atas dan letakkan dalam entri blog/facebook.

7.     - Buat Entri bertajuk " SAYA SUKA TERJAH BLOG AWLA MUKHLISAH KERANA…………….. "

8.     - Letakkan link entri segmen di ruangan komen di entri CONTESTini sahaja. 'pastikan WORD VERIFICATION takde ye'

==========================================================

[ MAKLUMAT PEMBELIAN tentang AWLA's BLOG CONTEST ]

Anda boleh kemukakan pertanyaan atau dapatkan  AWLA's BLOG CONTEST

daripada kami.

Anda boleh terus komen pada ruangan di bawah untuk menghubungi kami atau boleh terus ke official FB kami : Awla Mukhlisah Beauty Shop. Kami akan memberi maklum balas berkaitan produk kepada anda secepat mungkin.












Bagikan :
+
Previous
Next Post »
0 Komentar untuk "Saya Suka Terjah Blog Awla Mukhlisah Kerana Terdapat Produk Kesihatan Luaran n Dalaman.."

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

 
Template By Kunci Dunia
Back To Top