Powered by Blogger.
Kurun Najwa728 x 90

segmen blogwalking:When i Was A Kid by Aina Akmal

http://i.imgur.com/vKKvIQA.jpg
klik banner kalau sapa2 nak join..

kalau nak cerita seronok dah jadi budak2..perhh memang best la..huhuu kalau boleh nak ja duk zaman tu kihkih..
tp setiap saat berganti minit..
 setiap minit berganti jam.....
setiap jam..berganti hari  dan seterusnya sehingga diriku menjangkau umur 31 tahun...

seronok masa zaman budak-budak..boleh p main batu seremban dengan kawan-kalau ikut musim la..main gasing,senapang kayu,caplop buah jenerai,,main aci ligann huhuu bestnyer..aduhh berkawan dulu tak kira usia n jantina hahahaa seronok kan main redah ja..lg pun masa zaman kanak2 ana mn ada hp2 canggih2 ni..nak tekan pun tak pandai budak sekarang umur 2 thn pun pandai dah godek hp kita sekali tgk ja..huhuu dunia generasi y...dasyat...

14 comments:

  1. Nikmat bermain dah makin kurang. T___T My mom selalu hadkan adik kecik main. biar dia nanges sekarang.

    thanks for join, ^^ happpy blogwalking. :)
    http://nurainahanis.blogspot.com/2014/08/senarai-peserta-segmen-blogwalking-when.html

    ReplyDelete
  2. rajin betul dia join segmen...selamat bersegmen lagi...

    ReplyDelete
  3. seronok kalau bercerita pasal zaman kanak2 kan..

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen..
    Jom singgah blog saya..

    http://mama3farhanah.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-when-i-was-kid-by.html?m=1



    ReplyDelete
  5. salam , hye kak mesti best zaman akak kan dulu saye lahir tahun 98 jadi kurang sikit main gasing ape semua and sokong budak sekarang umur 2 tahun dah tahu main hp . dasyat2 . hee btw kita dri segmen yg sme
    http://mrs-ohsehunnn.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-when-i-was-kid.html

    ReplyDelete
  6. singgah dari segmen yang sama :)
    http://mellyareenza.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-when-i-was-kid-by.html

    ReplyDelete
  7. Beza dah zaman bdk dulu dan skrg.

    Blogwalking dari segmen yang sama :)
    http://rainfallasleep.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-when-i-was-kid-by.html

    ReplyDelete
  8. serious banyak kenagan yang best masa kecik2 dulu :)

    datang dari segmen yg sama :)
    http://myimpiannaad.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-when-i-was-kid-by.html

    ReplyDelete
  9. hai.. selamat bersegmen..

    singgah dr segmen yg sama..

    http://syazdanny2329.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-when-i-was-kid-by.html

    ReplyDelete
  10. salam... singgah dari segmen yg sama.. Good luck!

    http://miamorzafirah.blogspot.com/2014/09/segmen-blogwalking-when-i-was-kid-by.html

    ReplyDelete
  11. Huhuhu kan.. my niece suka tekan phone.. and my mum suka bagi my phone.. banyak kali dah bagitau jangan sebab dia suka baling barang.. silap haribulan phone tu dicampak T_T

    ReplyDelete
  12. jom join segmen saya :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.com/2014/09/segmen-pencarian-bloglist-september-by.html

    ReplyDelete
  13. CT datang singgah sini.. Maaf lambat baru ada masa menjenguk..
    Done follow sini lama dah..
    Jemput singgah -- When CT Was A Kid

    Jemput Singgah :D
    Komen Sikit Wajah Baru Blog CT

    ReplyDelete

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',