IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

Blog Ku Berwajah Baru

Salam 1Malaysia..

hai u all sahabat maya ana..ada nampak perubahan dak kat blog ana..hihii..nak minta pendapat kawan-kawan ok dak templet baru ni adakah mesra alam huhuu..bg pendapat dengan ikhlas ya..maklum la baru belajar..hahha nak kelainan sikit..cemuih dah dengan template yang lama tu..kikikkikii kalau hidup harus ada perubahan dah tentu kan menulis blog pun harus kena improve juga..amacam boleh dak minta sekali lagi bagi pendapat seikhlas hati ya..ok ka dak kalau tak ok nak cari template baru huhuu..sebab nak hilangkan cemuih n bosan hahha..

Doa hari ini

Bagikan :
+
Previous
Next Post »
4 Komentar untuk "Blog Ku Berwajah Baru"

Alhamdulillah... saya tak pasti design sebelum nih sbb first time ke sini, and bagi saya tersusun..

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

 
Template By Kunci Dunia
Back To Top