Powered by Blogger.
Kurun Najwa728 x 90

Firts time income dari advertorial.my

 

     Assalamualaikum dan salam 1malaysia..


Alhamdullillah ini pertama kali buat duit dengan mempromosi Advertorial.my..jom sahabat handai di alam maya ana join rugi taw kalau tak mencuba sebagai job part time jer pun...walaupun tak banyak sikit-sikit pun lama2 berbukit jugak..ni hasilnyer..sebagai hobi jer pun..seronok2

This is to inform you that KLIKS SOLUTION has transferred RM29.95
to your Maybank account for advertorial.MY on 09/03/14 07:12:15 via Maybank2u.com.

nak try buat job review barang boleh la daftar di banner bawah ni ya..
https://advertorial.my/dap/a/?a=659&p=advertorial.my/blogger


No comments

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',