IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

Giveaway Santai bersama Azwar, Huda dan Mamaniza

klik banner kalau ada sapa nak join ya..

. Jawab 2 soalan dan 1 slogan di bawah ini.

>> Apa pendapat anda atau berikan sedikit comment tentang blog Huda dan Azwar Syuhada?
blog huda..
 blog yang simple,warnanya pink manis jer ana tengok,maaf yer dik shout box tu xberfungsi ker..sori tu jer yang ana rasa..
 blog azwar
warna blog antara background dengan entry kena bezakan warna yer..akak tengok sekata ja..kurang menarik cer adik tukar templet blog niche mesra kawan gitu..peminat pink ker..hihiii manis gitu..

>> Apa yang korang dapat dengan ber - blogging ni? Dan apa faedahnya? *berikan jawapan yang ringkas sahaja.
 * dapat kawan yg pelbagai negeri
 * sambil2 berblog sambil buat duit poket tepi
 * berblog sebagai hobi
 *dapat kumpul pelbagai maklumat yang dikongsi bersama untuk di jadikan pedoman n ikhtibar hidup..
 * yang baik di ambik tauladannyer yang buruk di buang jauh-jauh insyaalah..amin...

>> Lengkapkan slogan ini (slogan tidak melebihi 30 patah perkataan) -
Blog Mamaniza menjadi pilihan saya kerana warna backgroundnya cantik gitu purple i like,selain itu blog mamaniza ni selalu gak anjurkan GA yang AWESOME gitu..ramai juga pengikutnyer..Blog mamaniza rajin join GA yang di anjurkan rakan2 maya blog..wahh di dalam blognya ada jugak tips berguna u all semua kenanya kena rajin godek n godek..

Rumah api teguh di tanjung,
Jadi panduan kapal di laut;
Dua hati kukuh disambung,
Persahabatan kuat untuk memaut.

Hadiah untuk para pemenang.
Topup RM5 (2 orang pemenang)
Review Blog (2 orang pemenang)
Crumble wideshawl (1 orang pemenang)
Bloglist selama 2 minggu ( 1 orang pemenang)
Hadiah Misteri & Review Blog (2 orang pemenang)
Bagikan :
+
Previous
Next Post »
7 Komentar untuk "Giveaway Santai bersama Azwar, Huda dan Mamaniza "

thanks join.
balas kat sini boleh,hihi...cbox tu berfungsi sebenarnya, cuma huda private - kan je. lepas type nama,url blog dan msg just tekan 'go' atau enter dekat cbox dan huda akan terus dapat nanti. huda selalu juga tgok msg dekat cbox...

Selamat bersegmen dan gud luck. Singgah sini dari segmen yang sama. ^_^

Good luck! Azwar blogwalking senarai peserta. Terima kasih sudi join :)

Assalamualaikum. Terima Kasih sudi join giveaway kami. Huda singgah dan blog walking di sini =D
http://nurfarahudahud.blogspot.com/2014/09/senarai-peserta-giveaway-santai-bersama.html

semoga berjaya .. mama datang blogwalking para peserta..

singgah dari segmen yang sama

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/giveaway-santai-bersama-azwar-huda-dan.html

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

 
Template By Kunci Dunia
Back To Top