IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

''Segmen: Kenal Ke Kita?? by MiN''

http://myimpiannaad.blogspot.com/2014/09/segmen-kenal-ke-kita.html 
klik banner kalau nak join ya..

  ''10 FACT ABOUT ME'' 

1. anak jati negeri Kedah Darul Aman..kg di felda bukit tangga kalau korang p bukit kayu hitam korang singgah umah ana k..hihiii:)

2.seorang ibu kepada putera dan puteri..2 orang anak jer..

3.di lahirkan bulan oktober..29.10.1983

4.seorang ibu bekerja n suri rumah bila waktu cuti hihiii

5.ibu yang suka berdikari..semuanya tak nak susahkan sesapa tak kira suami sendiri..sebab sendiri ada gaji..tp kadang si dia ambik kesempatan huhuuu sabar jer la..

6.nampak sombong tp peramah..kalau nak minta di tolong kena bgtaw yer..muahaha kalau tak do no jer la..

7.simple2 ja ana nie..macam orang kampung-kampung gitu..p duk bandar pun macam tu jgk hahahhaa..

8.tak suka nak mekap2 rimas..nak tempek bedak pun xdak koleksi hahahha..beli ja lip ice..habis anak dara sentai..muhahahaa

9.bershopping ikut kemampuan dan keperluan..

10 . lembap sikit ana ni..lg-lagi bab memasak huhuuu nasib la suamiku dapat ana nie..kahkahakhaa..


Bagikan :
+
Previous
Next Post »
9 Komentar untuk "''Segmen: Kenal Ke Kita?? by MiN''"

Salam singgah dari blog Mia Liana...salam kenal dan bw di sini..

ahahaha bab memasak tu sama :D .. TQ sebab join dear :)

daripada segmen yang sama :)
selamat bersegmen.

Singgah dari blog kak Mia. Teruskan berblogging Ibu Ainul

ayu datang dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu...ayu ade buat segmen sempena UPSR ...nanti boleh la join ye..

http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/segmen-kenal-ke-kita-by-min.html

wah ,,menarik jugak ni... Nak join juga ler

singgah dari segmen yang sama

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/new-segmen-bloggers-20-facts-about-me.html

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

 
Template By Kunci Dunia
Back To Top