IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

Testimonia Produk Ecover


Assalammualaikum dan salam 1malaysia..



Alhamdullilah dengan produk Ecover ni anda boleh tengok keajaibannyer..produk ni ana dapat free masa join GA yang dibuat oleh salah seorang rakan blog ana juga..

gambar-gambar yang di dalam ni memang hak ana ya..tiada pun ada copy di dalam internet..

gambar pertama cawan...
lihat elok2 ya kawan-kawan maya ku..cawan yang before tu tengok dekat dalam nya bekerak kan..maklum la banyak sangat selalu bancuh air kopi,milo dan teh so mcm tu rupanya..cer tengok selepas ana guna pencuci pinggan ni..ada bezakan bersih macam baru beli ja..serius sikit ja ana letak keluar habis kotoran tu..ajaib
gambar kedua belanga atau kuali
kalau nak beli boleh p beli online di sini ya...wmsmarketing.com

Bagikan :
+
Previous
Next Post »
7 Komentar untuk "Testimonia Produk Ecover"

wah mmg nmpk bezanya...tp kn kalo jns yg mudah tanggal gni, agak2 bahaya x?? yelah tkut ad ingredient yg menghakis je

memang elok pun..jom try tengok

nak try la..boleh cuci macam2 .kan??

first time dengar .....kat mana ada jual produk ni...

terjah website dia kat kl ada rasanya..tp beli online cepat sikit jimat masa..

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

 
Template By Kunci Dunia
Back To Top