IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

1st Giveaway By Cik Puan Jelita

http://cikjelita899.blogspot.com/2014/10/1st-giveaway-by-cik-puan-jelita.html
 klik banner kalau sapa nak join ya

ana tag
  1. Aina Akmal 
  2. Hikayat Seorang Budak 
  3. mama 3farhana
hadiah yg menarik

 1. 2x set beads(really tak tahu nama betulnya tapi dia beads, susun-susun jadi bentuk cupcakes etc then iron-boleh buat keychain etc) Milikinya zaman kreatif dan rajin dulu, sekarang dah meluntur kekreatifan itu. Best jugak buat ni, ralit je, stress pun hilang. Rindu pulaks zaman dulu rajin tu. Sekarang tak boleh dah dok sibuk layan anak.
2. 2x 5pcs kain felt saiz A4
3. 2pcs Decorating Sticker


Bagikan :
+
Previous
Next Post »
3 Komentar untuk "1st Giveaway By Cik Puan Jelita "

singgah sini dari giveaway yg sama.. :)

http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/10/1st-giveaway-by-cik-puan-jelita.html

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

 
Template By Kunci Dunia
Back To Top