Contest dari Edinburgh – Blogger yang Dikagumi

Thursday, October 23, 2014


klik banner kalau nak join ya


 Blogger yang Dikagumi“, 

 http://denaihati.com/
  1. Ana kagum dengan Blogger Denaihati Walaupun orangnya dah berjaya tetap juga mengunjung n drop komen di blog ana yang biasa-biasa ini..blog Denaihati juga selalu menganjurkan Contest yang hadiah ohhh bestnyer muhahha awesome gitu sebab pernah join contest di sana n dapat RM100 now masih bertarung untuk mendapatkan Iphone 5s..tapi senarai peserta ke peringkat seterusnya belum lg diumumkan harap ana salah seorang yang berjaya..di dalam blog ini ada bnyak ilmu kita dapat ayuhh kita terjah..…jangan tak terjah..HASRULHASSAN.COM™
  2. Ana kagum dengan Blogger Hasrulhasan ini kerana banyak lubang2 buat duit diceritanya untuk anda semua menambah pendapatan secara pasif dan tidak langsung.Selain dari itu tips2 untuk buat duit free juga banyak dikongsi untuk sama2 merasa bagaimana kita hendak..semuanya ditangan sendiri..jom terjah blog nie..rugi kalau tak terjah..Bubblynotes
  3. Woow lagi best jom kita terjah blog Farah a.k.a Bubblynotes  kerana di dalam blog ni banyak juga tip-tip berguna tentang kekeluargaan dan penjagaan anak2 kita..kat blog ni dia meceritakan apa yang dia lakukan untuk anaknya sendiri dan dikongsi untuk kita mencuba best juga kan sekali sekala dapat ilmu yang berguna free pulak tu hihii.. 

sudahlah yer 3 ja buat masa sekarang ni hahah
 banyak2 nnt korang muntah pulak..
 
hadiahnya yang menarik dan awesome gitu..

Tempat pertama:
Sehelai T-shirt Edinburgh, Scotland size L + Seluar Pelikat+ Sebiji Fridge magnet + RM30
Tempat kedua:
1 Set Pen & Keychain Scotland + Seluar Pelikat + RM25
Tempat ketiga:
1 Set Pen & Keychain Scotland + RM25
Tempat keempat:
Sebuah Frame gambar Scotland + RM20
2 X Hadiah saguhati:
Sebiji Fridge Magnet  + RM10

 Contest Blogger Yang Dikagumi ini dianjurkan oleh Nadot.my dan ditaja oleh Ejam Othman & Hey.my) hadiahnya sangat super best datang dari luar negara rugi u all kalau tak join Scotland gitu..
jom u all semua mencuba nasib mana taw antara hadiah di atas akan anda dimenangi.

10 comments:

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

Powered by Blogger.