IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

Pencarian Top Komen Oktober 2014

assalammualaikum dan salam 1malaysia

alhamdulillah di beri nafas lagi untuk ana menulis blog ini..Oktober menjelma lagi..bulan ni bulan penuh kegembiraan bagi ana ya..WHy? bulan ni adalah bulan kelahiran ana dengan mak,bapa dan adik ana ya..bermakna kami semua akan meningkat usia bila tibanya Oktober menjelma hahahha..bulan ni juga bulan kenaikan gaji alhamdullah syukur dengan rezeki allah yang di beri harap2 bertambah lg rezeki ana yer..you all doa sama taw..muahaha

 
untuk u all semua yang rajin datang drop komen akan ana bagi some hadiah yang biasa-biasa aja..ingat yer hanya 3 orang ja yang akan ana bg, dengan komen terbanyak..tak nak komen pun tak pa ana tak suka nak memaksa..komen dengan seikhlas hati..

jom tengok rahsia hari lahir si

                                                                         OkToBEr
# suka sembang
# suka org yg sayang padanya
# suka ambil jln tengah
# sangat menawan & sopan santun
# kecantikan luar & dalam
# tidak pandai berbohong & berpura-pura
# mudah rasa simpati,baik pentingkan kawan
# sentiasa berkawan
# hatinya mudah terusik tetapi merajuknya tak lama
# cepat marah
# macam pentingkan diri sendiri
# tidak menolong org kecuali diminta
# suka melihat dari perspektifnya sendiri
# tidak suka terima pandangan org lain
# emosi yg mudah terusik
# suka berangan & pandai bercakap
# mosi yg kelam kabut
# daya firasat yg sangat kuat (terutamanya perempuan)
# suka melancong,bidang sastera & seni
# pengasih ,penyayang & lemah lembut
# romantik dlm percintaan
# mudah terusik hati & cemburu
# ambil berat tentang org lain
# suka kegiatan luar
# org yg adil
# boros & mudah dipengaruhi persekitaran
# mudah patah semangat




Bagikan :
+
Previous
Next Post »
14 Komentar untuk "Pencarian Top Komen Oktober 2014"

oktober adalah bulan kelahiran Nek Ma Ash...he he he...

welcome october..bulan lahir my fiancee..hee..^_^

selamat hari lahir untuk dia juga ya..

ramai btl yang lahir bulan Oktober ni ye...
Pape pon hepi birthday semuanya

Ramai blogger yang lahir bulan 10 ni yea? Hehe. (⌒▽⌒)☆

wahhh.. best tu ramai lahir bulan ni..

p/s : Salam. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #9. (^_^). Blog ini telah tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/10/senarai-url-blog-9.html dan pemenang bertuah telah diumumkan di http://www.mialiana.com/2014/10/pemenang-bertuah-url-blog-9.html

Tahniah kak dapat naik gaji :)
Happy birthday in advanced. Boleh x? Hehe

Insyaallah Ana.
Saya doakan yang baik2 saja untuk.Ana.

kiranya 4 org la dlm family ana lahir bln ni termasuk ana kan... :)

*nak tanya, ana dah dapat ke hadiah?

ank sedara de la lahir bulan ni...

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

 
Template By Kunci Dunia
Back To Top