IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

"Give Away By Nas Honey : Skin Bar Ephyra"


 klik banner kalau nak join ya


 


Sekarang ephyra ada sabun dia iaitu ephyra SKIN BAR. 
 
Kesan-kesan penggunaan nya ialah :-
  • Membuat kulit muka lebih cerah, lembut dan tegang.
  • Menanggalkan semua kotoran, minyak, dan sel kulit mati.
  • Menghilangkan parut jerawat dan jeragat.
  • Menghilangkan 'blackheads' di muka
  • Menanggalkan kesan solekan dengan efektif
  • Memberi kesan kesegaran sepanjang hari
  • Badan tidak melekit walaupun ketika atau selepas berpeluh
  • Boleh menhilangkan bau badan
  • Sesuai digunakan untuk keseluruhan badan
  • Sesuai digunakan oleh lelaki dan wanita
 Yang paling syioknya pasal SKIN BAR dia boleh pakai untuk pencuci muka sekali cuci badan..

kenapa ana mahu menyertai contest:-

1.firts sekali mesti lah nak try ephyra SKIN BAR free..
2.ana nak tengok betul ker SKIN BAR ephyra ni berkesan untuk kulit ana yang bnyk masalah ni
   huhuu jeragat di muka,parut di tangan n masalah resdung adakah ia memberi impak yang positif kalau lahh  betui boleh buat duit ni huhuu ..
3.tak pernah lagi dapat produk free dari ephyra..kalau ada rezeki alhamdulillah must try the best..insyaallah

dah ada testimonia yer..



 


ni yang buat ana semakin teruja untuk memilikinya

Bagikan :
+
Previous
Next Post »
4 Komentar untuk " "Give Away By Nas Honey : Skin Bar Ephyra" "

salam.. terima kasih kerana sudi join giveaway Nas Honey Skin Bar Ephyra. Semoga Berjaya ^_^

Hi all!
Berminat nak mencuba Ephyra?

Beli Ephyra dengan HARGA PROMO (Muraaaahhh sangatt!!) Beli 2 atau lebih lagi murah!! Contact saya untuk info lanjut, confirm terkejut sebab HARGA BEST sgt! Dapat FREE EPHYRA SKIN BAR tauuu!!

Yours truly,
Izza (Pengedar Sah Ephyra)
0192198619
izza_grrl@hotmail.com

Sila ke entry http://nashanim.blogspot.com/2014/12/pemenang-giveaway-by-nas-honey-skin-bar.html untuk redeem hadiah.. ^_^

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

 
Template By Kunci Dunia
Back To Top