IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

Giveaway Ephyra Skin Bar Di Mialiana.com






Ephyra Skin Bar berfungsi dengan begitu pantas bahawa hanya dalam satu malam, anda akan mula melihat, kulit lebih lembut, kedutan berkurangan, jerawat mengecut dan kulit yang lebih cerah. Hasilnya akan lebih terserlah jika penggunaan berterusan yang konsisten.
Jangan fikirkan umur anda atau keadaan kulit anda sekarang. Kerana EPHYRA SKIN BAR yang mengandungi bahan alam semulajadi yang berkualiti tinggi mampu mengubah keadaan kulit anda menjadi lebih cerah, halus selembut kulit bayi.
Anda akan benar-benar kagum, apabila anda melihat apa yang ia boleh lakukan untuk muka anda dalam setengah jam yang pertama sahaja!

Anda akan melihat bahawa kulit kusam, menggerutu dan kulit kendur di wajah anda mula muncul lebih licin, lebih segar, lebih tegang dalam masa beberapa hari. Pastinya dengan EPHYRA SKIN BAR, rahsia kecantikan semulajadi menjadi milik anda....









WAJAH CERAH BERSERI TANPA CELA, EPHYRA SKIN BAR sabun ajaib untuk kecantikan kulit dan wajah anda. Formulasi terbaik + Kesan Menakjubkan!!
  • Menggebu dan mencerahkan kulit

  • Menghaluskan kulit dan menghilangkan jeragat

  • Menghilangkan parut dan kedutan

  • Membantu menghilangkan bintik- bintik hitam

  • Melembapkan kulit dan menaikkan seri wajah

Kesan Penggunaan ( hasil berdasarkan testimoni dari 300 pengguna selama 7 hari )
  • Membuatkan kulit muka lebih cerah, lembut dan tegang

  • Menanggalkan semua kotoran, minyak dan sel kulit mati

  • Menghilangkan parut jerawat & jeragat

  • Menghilangkan ‘blackheads’ di muka

  • Menanggalkan kesan solekan dengan efektif

  • Memberi kesan kesegaran sepanjang hari

  • Badan tidak melekit walaupun ketika atau selepas berpeluh

  • Boleh menghilangkan bau badan

  • Memudarkan kehitaman di celah-celah badan dan bawah lengan ( ketiak )


















EPHYRA SKIN BAR mengandungi :


  • Bearberry Alpha Arbutin A Extract paling berkesan, cepat dan selamat untuk mencerahkan kulit. Bersama-sama dengan Glutathione ia membantu  menjadikan tona kulit lebih sekata dan bersih dari bintik-bintik hitam

  • Glutathione. Kaya antioksida yang melindungi protein enzim dan mencegah kerosakan kulit yang boleh menyebabkan kedutan dan parut. Glutathione boleh melambatkan proses penuaan dan memperbaiki keadaan kulit. Ia mengawal kesan-kesan bahaya radikal bebas dan mengelakkan pembentukan parut tebal.

  • Kolagen. Menyokong ketahanan fizikal dan keanjalan kulit dan menggantikan sel-sel kulit dengan lebih cepat untuk menjadikannya lebih tegang dan anjal.

Kelebihan EPHYRA SKIN BAR :


  • Ciri-ciri antioksida. Apabila sabun yang mengandungi ciri-ciri antioksida, ia benar-benar boleh memberikan kesan yang baik pada kulit anda. Ia dapat membuang racun yang dihasilkan oleh badan dan melindungi kulit anda dari kerosakan yang sedia ada dan selanjutnya.

  • Ciri-ciri anti-penuaan. Pengggunaan EPHYRA SKIN BAR secara konsisten dapat merangsang pembentukan kolagen kulit, yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan serta kehalusan kulit (anti aging & anti wrinkle / kerut)

  • Sebagai antioksidan kuat yang melindungi kulit terhadap pengaruh negatif faktor luar seperti pencemaran, matahari, iklim, asap rokok dan sebagainya.

  • Pencerahan kulit. Tidak semua sabun dapat mencerahkan kulit anda. Ada yang tidak boleh benar-benar memberikan hasil yang anda harapkan. Tetapi dengan EPHYRA SKIN BAR, dapat dilihat kecerahan kulit yang mengagumkan tanpa pengelupasan kulit, dan selamat digunakan.

  • Glutathione bertindak menghalang pengeluaran melanin dalam kulit anda sehingga memberikan efek lutsinar dan kulit anda bercahaya semula jadi dan berseri-seri. Selain daripada itu semua, ia tidak hanya berfungsi sebagai sabun pemutih tetapi produk penjagaan kulit lengkap yang menghilangkan masalah kulit untuk semua lelaki mahupun wanita.

Soalan yang kerap ditanya :
  1. EPHYRA Skin Bar ni berkesan ke? Insyallah berkesan, kerana dah lebih 300 orang yang telah mencuba dan berikan feedback yang sangat bagus

  2. Skin bar ni boleh tahan berapa lama? Ephyra Skin Bar adalah 50g boleh tahan selama sebulan.

  3. Apa kandungan dalam Ephyra Skin Bar ni? Glutathione, Kolagen ikan, Ekstrak Carrot, Bearberry Alpha Arbutin A Extract, Banana Enzyme, Rice Bran Oil, Glycerin & Aromatherapy fragrance

  4. Berapa lama nak lihat kesannya? Bergantung pada individu, ada yang boleh rasa serta-merta  kulit lebih halus dan tegang, ada yang pakai 3 hari dah nampak kulit makin cerah, dan jerawat makin kecut. Rata-ratanya akan nampak kesan ketara dalam 1 minggu.

  5. Boleh hilangkan parut jerawat? Jeragat degil? Boleh, Ephyra Skin Bar sangat berkesan dalam menghilangkan parut jerawat serta jeragat degil kerana ada kandungan Bearberry Alpha Arbutin A Extract bersama Glutathione yang paling berkesan, cepat dan selamat untuk mencerahkan kulit & memudarkan parut-parut hitam atau berlubang.

  6. Macamana nak guna? Basahkan sabun dengan air, biarkan ia berbuih sedikit dan terus sapu pada muka. Urut seketika dalam 2-3 minit. Untuk kulit bermasalah, boleh urut sedikit lama dalam 5 minit. Bilas sepenuhnya, dan sapukan pelembap anda seperti biasa ( boleh guna toner dan pelembap dari jenama lain )

  7. Setakat ini, hanya Ephyra Skin Bar saja? Ephyra ada dalam bentuk minuman kesihatan dan kecantikan (Ephyra Premium & Trial Pack). Ia lebih untuk merawat dalaman dan seterusnya memperbaiki luaran kita. Ephyra Skin Bar adalah produk kedua selepas kejayaan produk Ephyra di pasaran, melengkapi produk Ephyra kerana bukan saja dalaman kita terpelihara malah luaran juga diperbaiki dan lebih sempurna. Jika guna kedua-duanya ( minum Ephyra dan guna sabun Ephyra Skin bar) , kesan yang menakjubkan akan diperolehi.

  8. Boleh guna sekali sambil minum Ephyra drinks? Boleh. Sangat digalakkan.

  9. Boleh ke pakai toner & moisturizer jenama lain? Boleh tiada masalah. Sabun Ephyra Skin Bar membersihkan segala kotoran dan sel-sel kulit mati dan sangat ‘mild’ dan boleh digunakan bersama toner dan pelembap dari jenama lain.

  10. Kalau ada resdung, boleh pakai? Boleh.

  11. Ada kesan-kesan sampingan tak? Macam menggelupas ker? Pedih kalau kena matahari ke? Tiada kesan sampingan. Ephyra Skin Bar, dirumus dengan teknologi terkini yang berkualiti tinggi dan terbukti selamat dan tidak mengakibatkan pengelupasan kulit. Ephyra Skin Bar tidak mengandungi Hydroquinone.

  12. Boleh pakai kat badan sekali? Boleh, ia sangat lembut untuk dipakai di muka, sekaligus boleh digunakan di seluruh  badan.

  13. Lelaki atau wanita, keduanya boleh pakai? Boleh, sesuai untuk kedua-duanya.

  14. Bilakah Ephyra Skin Bar akan dijual di pasaran? Insyallah Ephyra Skin Bar akan mudah didapati dari pengedar dan kedai-kedai terpilih bermula Januari 2015 nanti. Saiz untuk jualan adalah 50 gram dengan harga RM40.





Official Instagram : @ephyra2u


Hotline : 019 3999 238 / 03 41417889 ( office hours only)








Sila jawab soalan-soalan berikut :

Siapakah akan mencuba Ephyra Skin Bar?
ana sendiri yang akan guna Ephyra Skin Bar nie

Umur pengguna?
 _31_ tahun

Jantina pengguna?
 Perempuan)

Jenis kulit?
 (Berminyak,  Kombinasi,kulit tidak sekata )


Pengguna Ephyra?
 (Tidak)

Masalah kulit yang dihadapi. Jelaskan kenapa anda perlu dapatkan Ephyra Skin Bar.

Ana perlu dapat Ephyra Skin bar kerana ana mempunyai masalah kulit tangan yang bermasalah selalu di naiki kulat kulit seperti kurap bila keadaan cuaca lembap dan kering ini terpaksa ana kena beli ubat sapu selalu.Ana juga mengalami masalah kulit muka tidak sekata sebab tu ana jarang sekali memakai apa2 pun jenama bedak di muka takut melempung mcm hantu raya..hahhah harap sangat Ephyra Skin Bar dapat menjadi magic menjadikan kulit muka dan tangan ana sihat seperti baby..woww:)
 .
Hasil carian imej untuk senyuman




Giveaway Ephyra Skin Bar Di Mialiana.com ini dianjurkan pada 24 November hingga 3 Disember 2014 oleh blogger Mia Liana dengan kerjasama Oceanlife Marketing Sdn Bhd dalam mencari 50 orang blogger. Kepada blogger yang berminat nak join, sila klik SINI. Untuk mengetahui preview dan hadiah giveaway, sila klik SINI.

Bagikan :
+
Previous
Next Post »
24 Komentar untuk " Giveaway Ephyra Skin Bar Di Mialiana.com"

singgah sini dari GA yang sama.. good luck ya..

http://izzeyda.blogspot.com/2014/11/giveaway-ephyra-skin-bar-di-mialianacom.html

salam..singgah cn
http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/11/giveaway-ephyra-skin-bar-di-mialianacom.html

Pengumuman. Ada tambahan soalan. Sila tambah soalan ini di dalam entri penyertaan. Maaf atas kesulitan. Terima kasih.

Masalah kulit yang dihadapi. Jelaskan kenapa anda perlu dapatkan Ephyra Skin Bar.

Assalamualaikum ..Salam Ukhuwah Fillah ..
Singgah Sini Dari Giveaway Yang Sama ..
http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2014/11/giveaway-ephyra-skin-bar-di-mialianacom.html
All The Best .

Shad blogwalking dari giveaway yang sama, all the best.
http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/11/giveaway-ephyra-bar-skin-di-mialianacom.html

mmbuat kunjugn di sini dari segmn yg sama.semoga berjaya.jgn lupa bw ke blog saya yer.

http://www.jiakreatifelt.com/2014/11/giveaway-ephyra-skin-bar-di-mialianacom.html

^_____________^~

Salam ukhwah, Singgah sini dari segmen Giveaway Ephyra Skin Bar Di Mialiana.Com, Good Luck !!!

http://ismaildotcom.blogspot.com/2014/11/giveaway-ephyra-skin-bar-di-mialianacom.html

***IsmailDotCom***

BLOGWALKING dari giveaway sama. gudluck yee. :)
semoga ada rezeki. :D

http://budaksukavanilla.blogspot.com/2014/11/giveaway-ephyra-skin-bar-di-mialianacom.html

Hai Azney singgah dari GA yang sama. semoga berjaya :-)


http://www.azneyshamsuddin.com/2014/11/giveaway-ephyra-skin-bar-di-mialianacom.html

dh tmbh and harap menmbt hati juri

Assalamulaikum...Cik Ash datang dari GA yang sama... good luck
http://cikash.blogspot.com/2014/11/giveaway-ephyra-skin-bar-di-mialianacom.html

cik Belbel singgah :) Good luck semua !!
http://blogcikbelbel.blogspot.com/2014/11/giveaway-ephyra-skin-bar-di-mialianacom.html

Salam singgah dari segmen sama..good luck..
Jom singgah ke blog zh ye ;)
http://zanahassan-zana.blogspot.com/2014/11/giveaway-ephyra-skin-bar-di-mialianacom.html

Good luck...

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2014/11/giveaway-ephyra-skin-bar-di-mialianacom.html

gud luck :)
shart datang dr segmen yg sama :)
harap2 ada ler rezeki nnti.

Just stumble your blog during BW ^_^



Jemput join segmen Bloglist Sulung Annur
Berpeluang menang FAcebook Page dengan like 2000.
Nama boleh pilih sendiri
Klik -> Segmen Bloglist Sulung Annur

Salam... Terima kasih sudi join Giveaway Ephyra Skin Bar. Penyertaan anda telah disemak dan lengkap.

Senarai peserta ada di http://www.mialiana.com/2014/11/senarai-peserta-giveaway-ephyra-skin-bar.html

- Mia Liana -

Hi all!
Berminat nak mencuba Ephyra?

Beli Ephyra dengan HARGA PROMO (Muraaaahhh sangatt!!) Beli 2 atau lebih lagi murah!! Contact saya untuk info lanjut, confirm terkejut sebab HARGA BEST sgt! Dapat FREE EPHYRA SKIN BAR tauuu!!

Yours truly,
Izza (Pengedar Sah Ephyra)
0192198619
izza_grrl@hotmail.com

singgah dari segmen yang sama :)

http://www.nooratikahramli.com/2014/12/giveaway-ephyra-skin-bar-di-mialianacom.html

singgah sini dr segmen yg sama :)
http://murnimohdyusof.blogspot.com/2014/12/giveaway-ephyra-skin-bar-di-mialianacom.html

singgah sini dari segmen sama :)

http://www.blogparihh.com/2014/11/giveaway-ephyra-skin-bar-di-mialianacom.html

Jangan lupa jugak join bloglist parihh :)

http://www.blogparihh.com/2014/12/jom-join-bloglist-parihh.html

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

 
Template By Kunci Dunia
Back To Top