Giveaway kerusiburok: Ole-Ole Phuket!

Tuesday, November 25, 2014

hai semua blogger!

seperti yang korang semua maklum, kerusiburok akan bercuti ke Phuket awal Disember ni (baca entri kerusiburok ke : PHUKET (intro))

jadi, kerusiburok bercadang nak bagi ole-ole dari Phuket kepada blogger2 sekalian.


bermula 25 Nove 2014 hingga 3 Dec 2014
KLIK banner di atas untuk sertai.




OLE-OLE utama akan diberi kepada 3 pemenang bertuah.


tapi kalau ramai yang join segmen giveaway ni,


saya akan tambah 7 lagi ole-ole untuk blogger bertuah!


hehehe



3 x Ole-Ole Utama = T-shirt kenangan dari Phuket


(sebab tu conduct giveaway awal-awal, nanti pemenang boleh dapat saiz baju yang betul hehe)








JOM SERTAI! Mana tahu korang bertuah! Klik Banner kat atas tu ye untuk syarat yang simple :)






jom join ramai-ramai. ajak blogger lain sekali yer!


di samping bersegmen, boleh jugak kita berblogwalking dan berkenalan! hehehe




babai.

12 comments:

  1. Assalam

    Azney datang melawat dari GA yang sama --> http://www.azneyshamsuddin.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

    semoga berjaya :)

    xoxo,
    Azneyshamsuddin

    ReplyDelete
  2. singgah dari GA yang sama.. good luck ya..

    http://izzeyda.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

    ReplyDelete
  3. dari segmen yang sama melawat para pesaing *ecehh :3* btw . goodluck ya :)

    jemput singgah komen, follow and buat macam rumah sindiri kat blog saya jugok blog 1 blog 2 blog 3

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum..datang melawat dari GA yang sama :) good luck

    http://munsikettod.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. ting..tong..hye..BW dari segmen yang sama..
    goodluck & all the best..

    ReplyDelete
  6. bw dari segmen yg sama...good luck ya
    http://ummi2m2s.blogspot.com/2014/11/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

    ReplyDelete
  7. Ana ziarah kwn2 dr segmen yg sama. all d best sis! :)


    http://ana-mizu.blogspot.com/2014/11/nak-jugak-giveaway-kerusiburok-ole-ole.html

    ReplyDelete
  8. haiii awaaaa! singgah siniii. follow sini sekali laahhh. wiwiwiwiwi

    ReplyDelete
  9. Singgah dari GA yang sama :)
    good luck!

    ReplyDelete
  10. ayu dtg dari GA yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye...ayu ade buat segmen .. nanti boleh la join ye.. tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/12/giveaway-kerusiburok-ole-ole-phuket.html

    ReplyDelete

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

Powered by Blogger.