IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

Jom Aktifkan Mykad

http://www.coretananuar.com/2014/12/contest-seo-jom-aktifkan-mykad.html 
klik banner kalau nak join ya

 

Program Mykad Smart Shopper dibangunkan khas untuk menampung keperluan lebih 30 juta rakyat Malaysia 


Sesiapa sahaja yang memiliki Mykad secara Sah, iaitu rakyat Malaysia boleh menyertai Program ini secara PERCUMA!


Dahlah Pengaktifan Mykad tak dikenakan sebarang bayaran.. Lepas tu boleh dapat hadiah melalui mata ganjaran yang terkumpul. Menarik bukan? 


Sebagai Rakyat Malaysia anda seharusnya berasa bertuah kerana berpeluang menyertai program seperti ini. Program yang dibangunkan secara istimewa, khusus untuk rakyat Malaysia..





Tahukah anda.. Mykad yang anda punyai sekarang, terdapat banyak kegunaannya?

Mykad anda boleh digunakan semasa berurusan di Jabatan Pendaftaran Negara (JPN), Jabatan Pengangkutan Jalan (JPJ), Imigresen, Touch N' Go, dan banyak lagi.. Terdapat 50 aplikasi Mykad kesemuanya.. 

Program Mykad Smart Shopper merupakan salah satu daripadanya! 



Mykad Smart Shopper Programme merupakan aplikasi MyKad yang ke 50

Berita Terbaru!!

Kini anda boleh mengaktifkan MyKad (Kad Pengenalan) anda secara Online untuk menjadikannya sebagai Kad Diskaun dan kad ganjaran, tanpa perlu berjumpa dengan mana-mana ejen berdaftar.

Fungsi Terbaru MyKad anda

Sekarang ni anda tidak perlu lagi berjumpa dengan ejen untuk mengisi borang secara OFFLINE, seperti yang telah dilakukan oleh hampir 400,000 pemegang MyKad sebelum ini. 


Selepas dah Aktifkan Mykad, apa yang perlu anda lakukan?

Anda boleh mula berbelanja di kedai-kedai yang menyertai program ini untuk mendapatakan diskaun. Dalam masa yang sama anda boleh mengumpul mata ganjaran yang boleh ditebus menjadi hadiah mengikut syarat yang ditetapkan oleh pihak syarikat.

 
Macamana mana nak tahu senarai kedai yang telah menyertai Program MyKad Smart Shopper? 

Sila Install Aplikasi MyKad Smart Shopper dalam Smartphone anda.. Dan lihat ratusan premis perniagaan yang telah menyertai program ini terdapat di seluruh Malaysia..

Jangan lupa Muat Turun Aplikasi MyKad Smart Shopper sekarang juga!



Selepas itu, nikmatilah kelebihan Program MyKad Smart Shopper. Berbelanja pada harga Diskaun di premis-premis perniagaan di seluruh Malaysia. Dalam masa yang sama boleh kumpul mata ganjaran yang boleh ditebus sebagai Hadiah..

MyKad yang telah diaktifkan dapat digunakan sebagai Kad Diskaun ketika berbelanja di premis-premis perniagaan.


Jadi, apa tunggu lagi.. Jom aktifkan MyKad anda sekarang juga.. Kemudian tunjukkan MyKad anda ketika berbelanja di premis-premis yang memaparkan logo MyKad Smart Shopper di hadapan kedai mereka..

Urusan jual beli menggunakan MyKad untuk mendapatkan harga Diskaun ketika berbelanja..

Keratan Akhbar 1 : Aplikasi Mykad untuk pihak ketiga
Keratan Akhbar 2 : Membeli-belah dengan MyKad


Kelebihan Menyertai Program MyKad Smart Shopper:
  • Pengaktifan MyKad untuk menjadikan Kad Diskaun adalah PERCUMA
  • Tiada sebarang Annual Fee dikenakan (Bermakna PERCUMA seumur hidup)
  • Tidak perlu membawa kad tambahan yang pastinya akan menyesakkan dompet anda. Semua orang membawa mykad ke mana-mana untuk kebanyakkan urusan.
  • Dapat mata ganjaran dan tidak ada tempoh luput.
  • Walaupun anda tidak dikenakan sebarang yuran untuk menyertai program ini dan tiada yuran tahunan dikenakan, tetapi anda berpeluang untuk menebus hadiah daripada pihak syarikat berdasarkan mata ganjaran yang telah anda kumpul ketika berbelanja. Menarik bukan? 
  • Aplikasi Mykad Smart shopper melalui IPAD, Iphone dan Smartphone disokong dengan sistem GPS, dapat memberi panduan, maklumat dan lokasi setiap kedai yang terlibat di dalam program ini.                                                                                                        Sekiranya inginkan maklumat lanjut anda boleh ke web di sini ya
  • aktifmykad <<<-----klik b="" jer="">

Senarai Hadiah Pertandingan Contest SEO : Jom Aktifkan Mykad

Hadiah terkumpul Contest SEO : Jom Aktifkan Mykad, berjumlah RM1350.00.. Berikut merupakan senarai hadiah bagi Contest ini:
  • Tempat Pertama  : Wang Tunai RM500
  • Tempat Kedua     : Wang Tunai RM300
  • Tempat Ke Tiga   : Wang Tunai RM200
  • Hadiah Saguhati (Tempat Ke 4-10) : Wang Tunai RM50 bagi setiap pemenang
     
  •  Cabaran Contest ini akan berlangsung sehingga 2 Mac 2015.
  • " Contest ini dianjurkan oleh Blog Coretan Anuar ditaja oleh www.aktifmykad.com"
Bagikan :
+
Previous
Next Post »
20 Komentar untuk "Jom Aktifkan Mykad"

Untuk pengetahuan semua, pengaktifan MyKad juga boleh dibuat secara online dengan mengisi terus borang sendiri pada pautan dari portal ASAL Affiliate Junction di --> SINI

rupanya mykad ni banyak kegunaan dia. Jomlah aktifkan mykad

Jom aktifkan mukad anda untuk gsnjaran lebih gempak, moga berjaya buat ibu ainul

good luck, jom sama-sama aktifkan mykad untuk nikmati diskaun dan mata ganjaran

semoga na berjaya dalam contest Jom Aktifkan Mykad ni ye ;)

murni singgah sini dr contest yg sama, semoga berjaya :)

Jom Aktifkan Mykad

singgah dari contest yang sama juga.. moga berjaya :)

Semakin ramai yg aktifkan mykad! Good promo!
Semoga berjaya dalam contest SEO ini ya :)

wah ramainya yang nak aktifkan mykad lepas nie...

gud luck Sis

jemput singgah - www.bakul2011.com

Sebelum ni tak tahu pun pasal program MyKad Smart Shopper ni. Lepas ada kontest Jom Aktifkan MyKad baru tahu. Dah boleh aktifkan mykad sekarang ni kalau tak, rugi :D

goodluck . jom singgah entri saya jugak :)

http://www.blogparihh.com/2015/01/jom-aktifkan-mykad.html

Makin ramai yang join contest seo Jom Aktifkan Mykad. Moga entri berada dikedudukan yang baik.

gud luck admin….harap berjaya dalam contest ini ye…seminggu je lagi keputusan akan keluar

ikhlas – Bakul2011

http://www.bakul2011.com

Contest Jom aktifkan mykad hampir ke penghujung, good luck

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

 
Template By Kunci Dunia
Back To Top