IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

GIVEAWAY SAYA NAK KULIT CANTIK MACAM BIDADARI!

http://sweetmom83.blogspot.com/2014/12/giveaway-saya-nak-kulit-cantik-macam-bidadari.html 
                                                      klik banner kalau nak join ya

 Set Kecantikan Shaklee

Hai semua pengunjung setia blog ana. Semoga ceria selalu dan wajah cantik berseri. Berseri ke? Siapa yang tak cantik berseri sila tunduk muahaha!

Bila bercakap mengenai wajah cantik berseri ni pasti ramai yang mengimpikannya. Terutamanya untuk mommy mommy yang sentiasa ingin cantik, vourge dan anggun. Walaupun sudah beranak pinak tapi kecantikan luar dan dalam mesti dipelihara rapi. Bukan untuk siapa pon. Untuk suami kita juga kan? Betul tak? Kalau selekeh jer dan tidak pandai menjaga kecantikan suami pun segan dan mulalah mencari alasan untuk meminggirkan diri dari isteri.

Kulit yang cantik adalah impian setiap orang, lebih-lebih lagi kaum hawa. Kulit yang kusam, tak sekata, berjerawat dan pori-pori luas memang majoritinya akan melanda kita bila usia dianjak saban tahun. Untuk mengatasi masalah ini beralihlah kepada set kecantikan kulit Shaklee untuk wajah cantik berseri.

Apa yang ada dlm set kecantikan kulit Shaklee??? Jom kita tengok...

muka cantik sungguh lawa,
anak pak iman, anie namanya,
nak cantik nak lawa,
jom test set kecantikan Shaklee pula.

Antara Kelebihan menggunakan Set Ini

Peranan Vitamin E dalam kecantikan kulit:
  • Menjaga kesegaran dan keremajaan kulit
  • Melindungi kulit dari sinar ultra-ungu
  • Menjaga kelembapan kulit
  • Menghapuskan radikal bebas yang merosakkan sel
Peranan Vitamin C dalam kecantikan kulit:
  • Sebagai antioksidan kuat yang melindungi kulit daripada pencemaran udara dan sebagainya
  • Merangsang pembentukan dan peningkatan produksi kolagen kulit, yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan, serta kehalusan kulit
  • Mencerahkan kulit
Peranan Vitamin B Complex dalam kecantikan kulit:
  • Sebagai pelembap
  • Mencegah pigmentasi
  • Melambatkan tanda penuaan
  • Mengubati jerawat
Kombinasi Vitamin E, B Complex dan Vitamin C menghasilkan:
  • Mengurangkan kedutan dan pembentukan garis-garis halus
  • Mencegah penuaan
  • Menjadikan kulit lebih kenyal
  • Mencerahkan kulit
  • Menjaga kulit dari sinaran UV
  • Mengurangkan parut jerawat
  • Menjadikan wajah bersinar dan bermaya
  • Menjadikan kulit wajah lebih cerah dan kemerahan
  • Menjadikan wajah lebih berseri

Vitamin C Shaklee
  • Vitamin C memang dikenali dahulukala sebagai vitamin untuk kulit kerana ia bersifat antioksida. Antioksida ialah proses menghalang radikal bebas daripada terus merosakkan sel badan kita.
  • Sustained Released Vita-C ini di lepaskan secara berperingkat-peringkat setiap jam dan kesannya lebih optimum.
  • Membentuk kolagen semulajadi di bawah kulit. Sebab itu pengamal Vitamin C kulitnya lebih tegang dan anjal
  • Mengekalkan kelembapan kulit, menjadikan kulit putih berseri dan kulit sekata.
  • Menghilang kesan lebam bawah mata
  • Melindungi badan dari sebarang penyakit dengan meningkatkan antibodi tubuh. 
  • Sangat diperlukan di dalam menghasilkan pertumbuhan tisu, fungsi kelenjar dan sel tubuh yang sihat.
Energizing Soy Protien (ESP)
 


  • Sumber protien daripada soya Non-GMO (yang tidak diubah genetik dan di tanam menggunakan baja organik).
  • Menghasilkan sel-sel tubuh yang sihat setiap 3-4 bulan. Sel tubuh yang sihat akan menghasilkan kulit yang cantik.
  • Memberikan rasa kenyang yang berpanjangan jika ingin menurunkan berat badan. 
  • Memutihkan dan menganjalkan kulit
  • Menghilangkan bekas jerawat
  • Menghilangkan jerawat dan jeragat
  • Menghilangkan parut lama dan stretchmarks 
  • Sumber tenaga yang berpanjangan

Gabungan kedua-dua produk ini memang super duper ohsem! Lagi satu vitamin kulit yang bagus ialah Vitamin-E. Vitamin-E ini membantu mengekalkan kelembapan kulit. Kalau kulit kering, kulit sensitif dan kulit berminyak memang sangat bagus di ambil bersama. Vitamin C dan Vitamin E memang vitamin untuk kulit. 

Khasiat Vitamin-E ialah:
  • Antioksidan yang tinggi untuk melindungi sel-sel badan daripada sebarang kerosakkan pencemaran persekitaran.
  • Melambatkan penuaan dan mencegah pigmentasi kulit
  • Meningkatkan kesuburan
  • Mencegah sakit mental
Promosi yang sangat2 best u all must try muhahhaa insyallah ana pun nak try tgk kulit dah mcm2 masalah dah ni huhuuu...semakin tua semakin kedut..ohh tidak huhuu kalau boleh nak koi tua koi tegang mcm baby boleh dak boleh dak..tp semuanya kuasa allah kita hanya mampu merawat sahaja.. anda semua boleh terus hubungi agen di bawah untuk berunding harga... 

sekiranya ada yang berminat...

 



  1. Beli 6 Percuma 1 botol Vitamin C
  2. Beli 6 Percuma 1 botol Vitamin E

  1. Beli 2 botol Vitamin C dengan potongan diskaun 5%
  2. Beli 2 botol Vitamin E dengan potongan diskaun 5%                                                                                                                                                                                        Selain produk di atas anda juga boleh mencuba kolegen dari Shaklee ni anrata kebaikan kita mengambilnya...must try Do It...
 


 Testimoni 1:
kulit cantik dan putih

Testimoni ke 2:

cara menghilangkan bekas jerawat
Testimoni ke 3:

kuruskan badan shaklee
Bagikan :
+
Previous
Next Post »
4 Komentar untuk "GIVEAWAY SAYA NAK KULIT CANTIK MACAM BIDADARI! "

Thanks join... Gud luck dear.. ;)

mcm best je GA ni ^^ salam singgah alam maya :)

shad singgah dari segmen sama,
http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2014/12/giveaway-saya-nak-kulit-cantik-macam.html

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

 
Template By Kunci Dunia
Back To Top