IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

Segmen Teka Teki By Zafirah dan Pika

 
             klik banner kalau nak join ya

Soalan 

1)Bilakah hari jadi Pika 
*klu*
-sama bulan dengan zafirah iaitu bulan 11
-tarikh dekat-dekat je dengan birthday zafirah,takdela dekat sangat-sangat pon *dekat sangat je..hehe*
(boleh pilih jawapan)
A)3
B)7
C)5


jawapannya :- c) 5/11

2)Bilakah harijadi Zafirah
*klu*
-sama bulan dengan pika
-aku ada buat entry pasal birthday aku,dan dekat situ ada jawapan dia (cepat pegi check dekat blog archive)
(boleh pilih jawapan)
A)3
B)1 
C)2

jawapannya: B) 1/11
Bagikan :
+
Previous
Next Post »
4 Komentar untuk "Segmen Teka Teki By Zafirah dan Pika "

selamat bersegmen dan semoga berjaya...

terima kasih sbb join segmen saya dan zafirah ni...good luck ya...

salam..nak bagitau segmen ni dibatalkan sbb peserta tak cukup :( sorry kalau menyusahkan :)

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

 
Template By Kunci Dunia
Back To Top