IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

Shopping RM1212 at Lazada Malaysia

Blogger-Contest 

 Senarai Hadiah :

Tempat Pertama : RM 200 Cash
Tempat Kedua     : RM 150 Cash
Tempat Ketiga     : RM 100 Cash
Tempat Keempat: RM 50 Cash
 2 x RM50 shopping voucher.  

 

Lazada.com adalah pusat atau tempat untuk membeli belah secara alam maya hanya di hujung jari jer...woWww dengan RM1212..macam-macam boleh dapat antara yang ana ingin membeli di LAZADA.coM ialah..

1.
(IMPORT-NEW)NOKIA LUMIA 8GB N520-BLACK 

IMPORT-NEW)NOKIA LUMIA 8GB N520-BLACK

RM 340.00

Before RM 599.00 , You save 43%
dapat ini pun best juga dapat la ganti dengan handphone ku yang Nokia Asha 310 tue yang dah gelong tuuu huhuu kalau lah ada rezeki lebih aduhhhh.......:) hello hello kamu di mana..kamu di mana hahhaha
2. Salav GS23 Garment Steamer               

Salav GS23 Garment Steamer

                               RM 99.00
        Before RM 219.00 , You save 55% 
kenapa ana nak yang ni muahahha ana adalah seorang yang malas nak iron baju waktu pagi ker petang ker..malam ker hihii dari zaman kanak-kanak sampai zaman dah ada anak  memang MALAS nak iron baju kalau ada Steamer ni memudah dan menyenang kan ana..murah pulak tu harus beli nnt.. u all jgn tengok jer k..hahha beli jangan ta beli..

3
 


      

Inflatable Car Bed / travel bed / car mattress FREE raincoat

  RM 159.00

Before RM 890.00 , You save 82% 

teringin tu dah lama taw nak pasang ni dalam kereta maklum la perjalanan pulang ke kampung mengambil masa 4jam letih juga melayan anak-anak yang semakin membesar suka berebut time waktu nak tidor hohooo poning kepala mak nak melayan hahha..jom kita dapatkan yang ni satu anak tak mau tido maknya boleh tido juga kikikii..:) guna untuk travel jauh2

4.
Butterfly Oven 60L B5265

Butterfly Oven 60L B5265

RM 487.00
Before RM 699.00 , You save 30%
hurmm terliur aih tengok oven ni muahahaa bukan apa ana teringin siot nak membaking mengunakan oven hahha asyik kukus ja..aduhhh kemponann la..tengok orang duk tayang membakar roti rasa best ja hahaha kalau dapat ka sebiji yang ni berasap la dapur ana muhahaha 
5.
 

Roichen Double Sided Pressure Grill Pan 32 Cm & 5 IN 1- Stainless Steel Food Container

RM 99.00
Before RM 404.00 , You save 75%
6. 
 

MAGIC 5 In 1 Magic Retractable Trousers / Pants Hanger

RM 28.00
Before RM 115.00 , You save 76%

ni dapat boleh sangkut seluar track suami yang bersepah2 suka letak merata tak rugi kalau kita membeli macam boleh di jadikannya buat penyidai baju kecil pun boleh...
alhamdulillah cukup2 RM1212.00
dapat lah 6 barang
 untungkan hahhaha u all jom la join tak rugi pun cuma ambil masa sikit ja untuk buat entry ni...

 Lazada Malaysia akan mengadakan Online Revolution Lazada pada 12 December 2014 iaitu 12 hari sebelum perayaan Krismas. Lazada akan menawarkan promosi menarik serta tawaran eksklusif untuk pelbagai kategori selama 24 jam. Dapatkan apa yang anda inginkan musim cuti ini, dari telefon bimbit, tablet dan peralatan elektronik hinggalah ke fesyen, barangan rumah, alat permainan dan peralatan sukan.
 
Bagikan :
+
Previous
Next Post »
2 Komentar untuk "Shopping RM1212 at Lazada Malaysia "

singgah sini & semoga berjaya :)

mohon berikan sokongan kepada entri saya, berikan LIKE dan G+.

http://murnimohdyusof.blogspot.com/2014/12/jom-aktifkan-mykad.html

singgah sini dari contest yang sama:)

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

 
Template By Kunci Dunia
Back To Top