Powered by Blogger.
Kurun Najwa728 x 90

1st Mini Cash Giveaway 2015 : www.bubblynotes.com

http://www.bubblynotes.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html 
klik banner kalau nak join ya

blog  www.bubblynotes.com unik namanya..lagi2 tuannya yang super awesome..suka berkongsi tips2 yang berguna dalam kekeluargaan..best sangat..salah seorang blogger ben ashaari..tgk dari dalam gambar boleh taw dah seorang yang peramah..huhuu kalau jumpa real mau bersembang rabung agaknya si farah ni kot..hahha...kan kan..mehh nakbagi puisi sikit..walaupun kita hanya kenal di alam maya harap kita seperti ni ya farah insyaallah

17 comments:

  1. terima kasih di atas kesudian menyertai mini GA ini... all the best dan sila semak senarai peserta di http://www.bubblynotes.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html

    ReplyDelete
  2. hai

    http://xennov.blogspot.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html

    ReplyDelete
  3. Good luck! Mommy irra singgah dari segmen yg sama http://www.irrayyan.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html
    Jom join contest mudah mommy irra

    ReplyDelete
  4. Good luck! Mommy irra singgah dari segmen yg sama http://www.irrayyan.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html
    Jom join contest mudah mommy irra

    ReplyDelete
  5. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama, no.43 ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  6. datang jenguk dari segmen yang sama!! :)

    ReplyDelete
  7. salam...singgah cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/01/1st-mini-cash-giveaway-2015.html

    ReplyDelete
  8. Hi qila datang blogwalking ni hee~ & Qila pun join giveaway ni jugak hiks. Goodluck wiwiwi~

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum, singgah sini sambil follow :)

    ReplyDelete

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',