IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

Giveaway RM1500 Kempen Kongsibersamanora

http://kongsibersamanora.blogspot.com/2015/01/giveaway-rm1500-kempen-kongsibersamanora.html 
klik banner kalau sapa nak join ya


Bagaimana saya berbelanja RM1500 di Applecrumby dan Fish
                  Pucuk Pisang Di Kebun Ayah
                      Jalan Kaki Cari Anak
               Alahai Banyak Betul Barang Makanan Dan Suplement Sihat di Applecrumby and Fish
                      Teruja dihati nak juga Barang Free Untuk Anak-Anak..
 
1.Sebab ana nak hadiahkan kepada anak dara ana yng 5thn bagi dia semangat sikit nak ke sekolah..
2.tgk pada web site http://www.applecrumbyandfish.com barang2 mainan dia mcm berkualiti sesuai untuk anak yg semakin membesar.

  • Kongsi sedikit pandangan anda tentang blog KongsiBersamaNora
Meh ana nak bgtaw apa yg ok n xok kat blog ni..hihiii pertama blog akak putih suci ja mcm baby yg baru lahir..selain tu blog akak juga mudah untuk loading masuk cepat sangat..i like..ana juga suka cara akak menulis macam dah pro ja mesti dah bnyk ikuti program penulisan kan..yang xok tu ana rasa xdak kot tapi kalau ada shoutbox pun ok juga mudah nk tinggal jejak..

"Giveaway RM1500 Kempen Kongsibersamanora bersama Penaja utama Applecrumby and Fish juga rakan2 penaja Inspired Magazine, MazlindaOnline, Bee Venom Malaysia, Alpha Lipid Malaysia, NadiaSecret
 
psttt: Dah Join Sila Like dan Share ya penyertaan ni..Terima kasih di ucapkan
Bagikan :
+
Previous
Next Post »
2 Komentar untuk "Giveaway RM1500 Kempen Kongsibersamanora"

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

 
Template By Kunci Dunia
Back To Top