IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

Malaysia Best Blog 2015

Malaysia Best Blog - 2015  klik banner kalau u all nak join sekaki ya

Ada golok sudah tumpul
Diasah sama my friendly
You Make days beatiful
And my nights is wonderful

Alhamdulillah dapat juga join GA ni yang awesome tak pandai dan tak pernah berjaya pun dalam contest SEO ni..nak mencuba nasib jer huhuu..

aduhh meh nak cerita ya.. blog manakah yang very2 awesome n the best untuk 2015

Pertamanya:


Oppss mehh nak habaq sikit ya..dalam blog ni banyak juga perkongsian ilmu dalam membina sesebuah blog..ada juga program yang dianjurkan oleh pihak denaihati untuk blogger yang tak tahu buat duit dengan blog..hhahaha korang kalau rasa nak buat duit dgn blog boleh la join program yang dianjurkan oleh pihak Denaihati ya..dalam blog ni juga ada berkongsi cerita tentang kembara beliau di tempat bersejarah islam..kalau u all nak lebih tahu lg boleh la terjah blog Beliau ya.. kena rajin godek di entry blog DH ni ya..:)

Kedua:HASRULHASSAN.COM by Malaysia Best Blog 2015

blog hasrulhassan
 Aduhhh Suka tengok Gaya penulisan en hasrulhassan ni..seorang househusband..dalam blog beliau banyak menekan gaya penulisan dan perkongsian bagaimana nak menjana duit sampingan dengan berblog..dalam blog beliau juga banyak menulis Tips SEO dan adventorial..kalau korang rasa nak duit sampingan n rahsia free boleh lah terjah blog beliau ya..orangnya tak kedekut ilmu..murah rezeki beliau..




Ketiga:
BEN ASHAARI
blog Ben Ashaari

Ben Ashaari ni mempunya Clubnya tersendiri..sapa2 pun boleh join ya (betul ker ni )..beliau adalah salah seorang dari blog parenthing..banyak juga perkongsian yang berguna dalam kekeluargaan..suka tengok program yang mereka anjurkan boleh mengiratkaan silaturrahim sesama kita..akhrab betull  ..penulisannya bnyak berkisarkan kisah anak2 nya..suka tengok bila seorang ayah,abah or bapa rapat dengan anak-anak..pandai betui beliau menguruskan anaknya..seorang blogger yang terkenal juga..opps u all kalau nak tahu lebih lagi boleh la terjah blog nya ya..

Keempat:
Dapur Tanpa Sempadan... blog Dapur tanpa sempadan

wahhh u all kalau masuk blog ni kena tutup mata taw muahaha bnyak mknan yang buat kita meleleeh..kiki..kalau rasa nk masak tapi tak tahu apa menu ok ni salah seorang yg boleh anda semua terjah ya..suka tgk gaya penulisan dan perkongsian resepi dari blog ni..awesome gituu.. nama pemelik blog ni ornag panggil MAT GEBU ja..nama penuh u all kena tanya la..ya..hahah apa lg terjah jgn tak terjah ya blog mat gebu nie...bnyak resepi yang best2 ala-ala kampung gitu..

Kelima:

Travel My Way 

 timetravelafif

Blog ni juga memng best banyak berkongsi tentang kembara beliau di serata negara best ja baca walaupun kita tak pernah pergi rasa mcm kita join sekaki hihii jom kita baca kembara beliau yang awesome tu..oppss sini u all nak bg taw ya blog ni pernah menang award travel 2014 taw terbaik la..

I'm The Winner - MSMW -  Best Travel Blog 2014 

keenam

ohduit.com

okeyy kawan-kawann blog ni salah seorang yang menganjurkan contest SEO Malaysia Best Blog 2015
hahha isi dan gaya penulisan dalam blog ni banyak bercerita tentang dunia semasa..blog ni juga ada memberi tips2 dalam mencari duit poket korang kalau nak tahu lebih lagi boleh la gie terjah n join contest yang di anjurnya ya...cepat2 rajinkan jari terjah blog beliau ya..

ketujuh:
masam manis blog masam manis..

anda yg masuk blog ana suka memasak ka suka ja tengok orang memasak..muahahhaa opss kalau suka tengok ja jom terjah blog akak ita ni ..sebab apa ya allah memng nampak real akak ni ambik gambar cantik sangat hasil air tangan dia..banyak juga resepi yang best2 kat blog akak ita nie..suka tengok pernah juga mencuba resepi yang diolah oleh akak ni..terbaik la..hahah apa lg jom la terjah blog akak ita ni kita tengok apa menu dia yang best2..gambar n cara susun sudah cukup membuat hati ingin mencuba masakan akak ni taw..aduhhhh aduhhh aduhhh..

Kelapan :
 Bubblynotes
banyak yang dikongsinya petua untuk anak-anak,diri sendiri dan sebagainya..
 
Kesembilan:
♥♥ MAMA MASZULL ♥♥
dalam blog ni ada banyak info berguna dalam mendidik anak menjadi seorang yang berilmu dan banyak juga resepi2 mudah yang boleh kita buat bersama keluarga tersayang..
 
Kesepuluh
http://cikepal06.blogspot.com/
blog cik Epal

pemilik blog ni cantik orangnya suka advertising tgk ja mcm ni bnyk income ni ahhaa gaya penulisan dan perkongsian ilmu pun best..banyak juga resepi yang simple boleh kita lakukan bersama-sama di dalam blog beliau ni..persis model pun ya juga kot..selalu tgk iklan naffnang mesti ada dia juga hahah familiar kan cik epal ni..untung dia lawa pulak tu hahah jom ar korang terjah blog dia yang best n purple tu i like ...



“Jom ramai-ramai kita meriahkan dan  menyertai contest SEO Malaysia Best Blog 2015 dan anda berpeluang memenangi hadiah utama, wang tunai bernilai ribuan ringgit!! Contest SEO ini dianjurkan oleh Ohduit.com.”

Bagikan :
+
Previous
Next Post »
31 Komentar untuk "Malaysia Best Blog 2015"

Salam singgah, tahniah kepada para peserta yang tersenarai!

berminat sponsor giveaway? klik sini: http://studioous.blogspot.com/2015/01/sponsor-1st-segmen-kerjaya-blogger-ipt.html , Nak join pun boleh...

Assalamualaikum... :D
Datang membaca sambil cari info disini :D

Saya terima penyertaan anda :)

Kebanyakkannya memang saya dah follow blog tu

tq ya..:)dtg melawat blog contest

ok tq ya..mencuba nasib jaa

ohh ya ka mama all the best

Terima kasih kerana sudi senaraikan blog bro hh yang kaler oren kusam tu .. :)

singgah dari segmen sama,senarai peserta dari ohduit

ada beberapa blog yang belum saya terjah...terima kasih sebab berkongsi..semoga berjaya dalam contest ini

Yezza.. blog diatas semua blog yg otai2.. hehe

semua blog yang tersenarai itu hebat dan ada keunikan tersendiri.
semoga berjaya dengan contest ini

Banyak blog yang share recipe.
Tu yang best tu.

agak pening sikit nak baca blog ni, sebab tak nampak sangat blogpostnya..baru ada post nak komen, sebab nampak banyak plak giveaway..:D

apa pun selamt berjaya juga..:D

Salam perkenalan ye :) singgah dari senarai peserta yang layak. semoga berjaya ye nazliana :)

banyak blog muka2 baru yg saya x kenali
tak pe nnti lepas akan terjah semua

moga berjaya

Ruby pun join juga. Saje-saje cuba. Selamat berjaya dari ruby.my. :)

selamat berjaya.. hehe saya pun join.. try test cuba :D

Blog no 1 & 2 tu hampir semua blogger senaraikannya, tidak syak lagi mereka adalah yg terbaik di Malaysia. Senarai lain juga hebat2 belaka!
Good luck ya :)

wow!!! sgt banyak blog utk diterjah.. all d best to u =)

zinziemeewah

salam singgah dari peserta kontest yang sama..

Power-power semuanya itu. Mmg calon2 Malaysia best blog tu

Semoga berjaya ye !!

Ikhlas - Bakul2011

www.bakul2011.com

Semoga berjaya dalam kontes ni ye..

Datang menjenguk
Salam perkenalan, semoga berjaya dalam kontest
Malaysia Best Blog 2015

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

 
Template By Kunci Dunia
Back To Top