IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

Mini Giveaway by izzeyda

http://izzeyda.blogspot.com/2015/01/mini-giveaway-by-izzeyda.html 
klik banner kalau nak join ya

Hadiah yang ditawarkan :



Pemilihan pemenang adalah melalui random.org


Giveaway ini akan berlangsung sehingga 30 Januari 2015 jam 11.59 malam. Keputusan akan diumumkan selewat-lewatnya pada 3 Februari 2015.


Bagikan :
+
Previous
Next Post »
11 Komentar untuk "Mini Giveaway by izzeyda"

Hai dtg singgah sini dan Click click nuffnang awak.
Gudluck ye untuk GA :)

Btw jom singgah blog sy, ada mini GA Contest yang sy anjurkan :)
http://chenta-shima.blogspot.com/2015/01/mini-ga-by-ema-hasan.html

thanks kerana sudi menyertai mini giveaway saya.. saya dah lama follow ana ya..

Best hadiah eye mask tu.
Tak pernah cuba lagi.

Dari Segmen yang sama

http://fuzamusa.blogspot.com/2015/01/mini-giveaway-by-izzeyda.html

Gudluck dear! :) datang dri segmen yang sama ! ^_^

p/s : wardah dermanuff5x :D

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
Salam ukhwah fillah abadan abada
Ade singgah dari segmen yang sama

http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2015/01/mini-giveaway-by-izzeyda.html

singgah dr GA yg sme. gudluck
http://www.kisahamy.com/2015/01/mini-giveaway-by-izzeyda.html

Hai, blogwalking dari segmen yang sama.Good Luck!

Jemput singgah
http://www.azhafizah.com/2015/01/mini-giveaway-by-izzeyda.html

gud luck..saya pun join gak GA ni..^_^

http://akubudakkayu.blogspot.com/

Blogwalking
Dri segmen yg sama http://muslimahsejati96.blogspot.com/2015/01/mini-giveaway-by-izzeyda.html

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

 
Template By Kunci Dunia
Back To Top