Powered by Blogger.
Kurun Najwa728 x 90

Mini Giveaway by izzeyda

http://izzeyda.blogspot.com/2015/01/mini-giveaway-by-izzeyda.html 
klik banner kalau nak join ya

Hadiah yang ditawarkan :



Pemilihan pemenang adalah melalui random.org


Giveaway ini akan berlangsung sehingga 30 Januari 2015 jam 11.59 malam. Keputusan akan diumumkan selewat-lewatnya pada 3 Februari 2015.


11 comments:

  1. Hai dtg singgah sini dan Click click nuffnang awak.
    Gudluck ye untuk GA :)

    Btw jom singgah blog sy, ada mini GA Contest yang sy anjurkan :)
    http://chenta-shima.blogspot.com/2015/01/mini-ga-by-ema-hasan.html

    ReplyDelete
  2. thanks kerana sudi menyertai mini giveaway saya.. saya dah lama follow ana ya..

    ReplyDelete
  3. Best hadiah eye mask tu.
    Tak pernah cuba lagi.

    ReplyDelete
  4. Dari Segmen yang sama

    http://fuzamusa.blogspot.com/2015/01/mini-giveaway-by-izzeyda.html

    ReplyDelete
  5. Gudluck dear! :) datang dri segmen yang sama ! ^_^

    p/s : wardah dermanuff5x :D

    ReplyDelete
  6. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Salam ukhwah fillah abadan abada
    Ade singgah dari segmen yang sama

    http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2015/01/mini-giveaway-by-izzeyda.html

    ReplyDelete
  7. singgah dr GA yg sme. gudluck
    http://www.kisahamy.com/2015/01/mini-giveaway-by-izzeyda.html

    ReplyDelete
  8. Hai, blogwalking dari segmen yang sama.Good Luck!

    Jemput singgah
    http://www.azhafizah.com/2015/01/mini-giveaway-by-izzeyda.html

    ReplyDelete
  9. gud luck..saya pun join gak GA ni..^_^

    http://akubudakkayu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. Blogwalking
    Dri segmen yg sama http://muslimahsejati96.blogspot.com/2015/01/mini-giveaway-by-izzeyda.html

    ReplyDelete

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',