IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

Fuhh Berhabuk..Tiub sikit...Muahhaha

aduhhh sori kawan-kawan agak lama juga tak join GA n Chek kemenangan..bukan xingin tapikan sedihh line internet di tempat kerja so bad huhuuu so xdpt nak bersiaran..dalam hati rindu sangat nk join GA2 yg you all anjurkan..huhuu..busy tu memng la kan sabar jer la..hahah ni dah berpeluang nk aktif balik..wahahh rinduuu..nyerrrr..

Hasil carian imej untuk warkah jumaat
Bagikan :
+
Previous
Next Post »
2 Komentar untuk "Fuhh Berhabuk..Tiub sikit...Muahhaha"

Patut la kathy masuk sini terbatuk². Rupanya habuk berterbangan...hehehehhehe.

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

 
Template By Kunci Dunia
Back To Top