Powered by Blogger.
Kurun Najwa728 x 90

MAC GIVEAWAY by Ummialyaanas

 MAC GIVEAWAY by ummialyaanas 
klik banner kalau nak join ya

HADIAH ::

Ni senarai hadiah yang nak sesangat bagi pada uols yg sangat membantu dlm entry nih..

Pemenang akan dipilih secara manual oleh mata dan tangan nih..




1. Sehelai Tudung AIDIJUMA - Green Lable (Redstar) 


 

Sehelai Tudung AIDIJUMA - White Lable            
(Cherry croissant) 





 

 Sehelai Tudung AIDIJUMA - White Lable (White Daisy) 








Last sekali adalah shawl...
ada 2 helai..both chiffon shawl..











Tu je la hadiah yang mampu disponsor dr gerobok yg nk dah nak roboh tu..
Selamat menjoin kan diri...Tq in advance again dan again dan again..

4 comments:

  1. singgah dr segmen yg sama n follow awk http://themagicwhisper.blogspot.com/2015/03/mac-giveaway-by-ummialyaanas.html#.VPWiXnyUfng

    ReplyDelete
  2. Thanks sudi memeriahkan GA sy... :)

    ReplyDelete
  3. Datang dari segmen yang sama : http://www.cekgunorazimah.com/2015/03/mac-giveaway-by-ummialyaanas.html

    All the best ~

    ReplyDelete

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',