IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

Kongsi Resepi Join Contest Dengan Let's Masak


 Jom join sahabat blogger ana senang dan mudah ja nk menyertainya..hanya perlu daftar jadi ahli anda kongsi resepi anda dapat collection point pada yang sama anda boleh menjana pendapatan..MUDAH kan..

jangan ketingalan untuk join Contest ni ya
antara hadiah yg di tawarkan

  1. Hadiah-hadiah adalah seperti berikut:

    1. Tempat pertama: iPhone 6 Plus 64Gb
    2. Tempat kedua: Wang tunai RM500
    3. Tempat ketiga: Wang tunai RM400
    4. Tempat keempat: Wang tunai RM300
    5. Tempat kelima: Wang tunai RM200

Dalam http://letsmasak.com bermacam-macam resepi ada taw..kot-kot tak taw nak masak apa boleh jadikan web ni sebagai rujukan..anda juga boleh berkongsi apa2 resepi..

MUDAH,CEPAT dan PANTAS
dihujung jari ja anda boleh lihat resepi hujung2 minggu nk mencuba resepi baru buka ja web ni gerenti puas hati muahahhaha..hihiihii sebab ana ni tak berapa nak pandai memasak sebab tu ana masuk jadi ahli Letsmasak.com
klik link di atas ni ya kalau rasa nak join muhahaha

Memasak Kesukaan Semua orang
Bulan Ramadhan menanti tibanya
tak payah runsing 
dengan Web Letsmasak.com boleh selesaikan segalanya

ada pelbagai kategori yg memudahkan anda utk membuat pilihan
antaranya:-



 


Contest ini dianjurkan oleh LetsMasak.com dan disokong bersama Kelab Komuniti Hai Blogger! http://www.haiblogger.com"
 http://www.haiblogger.com
Bagikan :
+
Previous
Next Post »
0 Komentar untuk "Kongsi Resepi Join Contest Dengan Let's Masak"

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

 
Template By Kunci Dunia
Back To Top