IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

Program Menjadi Rakan Niaga eQurban



Bismillahirrahmanirrahim

Alhamdulilah satu lagi program yang murni dan memudahkan kita iaitu equrban 
 yang  mana program ini diterajui atau diuruskan oleh pihak pengurusan operasi eQurban Resources Sdn Bhd yang kini telah  diambil alih oleh Denaihati Network Sdn Bhd. Tahniah kepada Team Denaihati Network.

eQurban menyediakan program yang mudah dan menyenangkan kita semua untuk program Aqiqah 2015,  Qurban 2015,program kembara dan serta program wakaf. Sekiranya anda semua ingin menempah sila klik banner di bawah ni ya..

               

      Untuk pengetahuan rakan-rakan blog ana.Pihak eQurban menawarkan hadiah lumayan untuk menjadi agent dan jualan tertinggi sepanjang tahun..ayuhh kita sama-sama nikmati untuk menyertainya..sebelum terlambat..rugi tak ambil peluang seperti ini..dengan DOA apa-apa pun kita dapat lakukan insya ALLAH.

Antara hadiah yang di tawarkan:-
      
Jumlah Komisen Terkumpul RM15,000 akan menerima hadiah pakej mengerjakan Umrah untuk satu orang.
hadiah-pakej-umrah

Jumlah Komisen Terkumpul RM3,000 akan menerima hadiah pakej Kembara Kemboja 4H3M untuk satu orang.
hadiah-kembara-kemboja

Jumlah Komisen Terkumpul RM1,500 akan menerima hadiah sebuah Samsung Galaxy Tab 4.

hadiah samsung galaxy tab 4

Semua hadiah yang disediakan untuk cabaran ini layak untuk diterima oleh lebih daripada seorang rakan niaga. Sekiranya ada 10 orang yang mencapai jumlah komisen terkumpul sebanyak RM15,000, 10 orang rakan niaga itu akan menerima hadiah pakej Umrah yang disediakan.
Tambah menarik, Top Rakan Niaga yang telah mencapai jumlah komisen RM15,000 atau lebih, akan menerima hadiah berupa sebuah iPhone 6

hadiah iphone 6

Daftar Rakan Niaga

Semua hadiah ini memang menarik untuk dimiliki, jangan berlengah lagi, sekiranya anda masih belum menjadi rakan niaga, boleh daftar segera di Halaman Daftar Rakan Niaga eQurban.


Semoga dengan program cabaran ini, kita akan dapat membantu lebih ramai umat masyarakat yang memerlukan bantuan ekonomi dan pelbagai.
                                                                      
Bagikan :
+
Previous
Next Post »
22 Komentar untuk "Program Menjadi Rakan Niaga eQurban"

Assalamualaikum..

Ana, staf equrban ke?
macam menarik je..
pendaftaran tak susah kan?

Nabila pendaftaran xsusah mn pun kena rajin promote jer la..sy blogger ja bukan staff equrban pun..

murah rezeki tuan haji denaihati tu kan adna :)

menari komisyen tu :) ...

Jemput join segmen, Klik Sini.

menarik nyer ni ana :)
nak try tgk la...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

bagus la ada e-qurban ni. memudahkn. semoga ibadah qurban m'dpt barakah. aminn..

Hai.. cakk.. Jemput Join dan memeriahkan Giveaway Birthday Mum & Sister Tengkubutang yang sedang berlansung sekarang yea.. ada lagi "3 HARI" je untuk submit entri.. Pemilihan Pemenang adalah secara Random.. Hadiah berni;ai Lebih RM500 untuk dimenangi.. jom join.. mana tau ini rezeki Anda?? meh meh join.. =)

http://tengkubutang.blogspot.com/2015/08/giveaway-birthday-mum-tengkubutang.html

dah dekat dengan musim raya korban....ramai pihak yang akan buat korban....

affiliate terbaik untuk beramal di samping menjana pendapatan sampingan....

Moga dapat komisen yang banyak dan menjadi salah seorang pemilik hadiah tu ye =)

Banyak pahala Denaihati..memudahkan urusan orang lain..

jom GA ni...rm200 menanti anda!!!

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2015/09/giveaway-rm200-by-mkhaicom-2015.html

xtahu pulak ade mcm tu yea..pstt selamat berkenala..1st time singgah sini

Salam.. Haii.. Senarai pemenang telah diumumkan.. Jemput jenguk senarai pemenang ye..
Senarai Pemenang ParodyMe : 1st Giveaway By Dramatic Uniq Please send alamat pos anda melalui email/whatsapp untuk terima hadiah ye... :) tQ.. :)

Bagus ni harga dia pun masih berbaloi, kat tempat Cikna kalau join qurban lembu dah cecah rm500

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

 
Template By Kunci Dunia
Back To Top