SEGMEN:SAYA SAYANGKAN BLOG SAYA!

Thursday, May 07, 2015

Bismillah dan assalamualaikum wbt.

Rasanya inilah kali pertama buat tahun 2015 saya menganjurkan semula segmen.Agak lama menyepi bukan lupa tetapi muhasabah diri(hihihihii)

Tujuan segmen ini:
  • Menambahkan lagi kenalan

  • Memohon pendapat uols bagi saya memperbaiki blog mana yang kurang atau perlu di buang

  • dan last sekali ...untuk happYy...yeaya..

klik banner kalau nak join ya


  • Pastikan ada blog dan follow blog saya(saya akan follow semula )

  • Like my fanpage(di sidebar)TQ!~

  • Buat entry tajuk:SEGMEN:SAYA SAYANGKAN BLOG SAYA!

  • Copy yang ini dan pastekan dalam entry korang

  • dan jangan lupe..Dalam entry itu,korang tulis apa yang saya perlu perbaiki dalam blog nie(yang penting nak jujur dari hati tak kisah -ve pun) dan harapan korang pada blog korang sendiri jugak~

  • Submit url entry korang  dan nyatakan followers yang keberapa dalam kotak komen ni k.

dan saya mencari 5 entri yang terbaik dan menusuk kalbu..
hahaha..dan pemenang yang bertuah akan dapat hadiah ..

Ada hadiah tau tapi simple je la...:



RM5 bagi 5 orang !




Tarikh :7/4/2015 hingga 7/5/2015
sebarkan dan jemput kawan2 untuk turut serta k..!





3 comments:

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

Powered by Blogger.