IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

5 Produk Best Yang Ana Hendak di Rakuten Malaysia

Assalammualaikum..jumpa lagi ya kita muhahha..Ooops u all dah jumpa ker laman web seperti LAZADA.COM..hihiii mehhh nak habaq bagi kat hampa ana ada terjumpa satu website yang super mcm best jer iaitu..http://www.rakuten.com.my kat website shopping ni macam-macam ada taw...
Hasil carian imej untuk logo ruketen malaysia

Pergi Membeli di Shopping Mall
Dihujung Jari Budaya Kita
Apa yang Best Kat Website ni u all
Jom tengok 5 Produk Ana nak Ya...

hihiiii

senyum dulu ya..almaklum la tengah sarat ni mesti yg first ana nak membeli produk untuk ibu mengandung dan untuk baby muahhaha

pertamanya 
ana nak
 produk dari

maternity 

boleh klik yer kalau nak tgk pelbagai lagi produk yg ada ya..


AUTUMNZ BELLE PADDED COMFORT NURSING BRA (NON-WIRED) 1'S  0
0.28 Points 
ni dpt beli 2 jenis ok juga..sebab nampak cantik jer..hihii 


Keduanya
top
baju berjalan
comel jer baju ni nampak unik sikit aduhh boleh buat pakai raya ke empat  ni muhahah
[PM-1528-5566] Stylish Pregnant Lady Sweet Maternity Top Almond 0
0.62 Points 


Ketiga
Produk dari

Quirky Cow Portable Mini Freezer For Car And Home Use
66% OFF
66% DISCOUNT
RM399.00
RM
135.00

ana nak yang ni sebab boleh simpam jajan anak2 dalam ni tidak lah depa buka tutup pintu peti ais kat umah ja..anak-anak nak membesar mcm tu lah kan..larang p mcm mana pun tetap juga xmau dengar..syoknya kalau dpt satu..

keempat
produk dari  
Women's Bags

Kitty Cat Hand Carry Bag 0
0.41 Points 
Bag ni pulak nak hadiahkan dekat anak dara ana cantik jer kan buat letak baju basahan di transit..mesti dia suka ..


kelima
produk dari

New C1 Mini Rice Cooker Electric Portable Travel Cooking Lunch Box 1.0L  0
hurmmm dapat beli ni pun ok juga kan jimat masa ibu muhahah bila si baby keluar nnt..3 anak nk kena layan hihiii boleh la jimat sikit kalau bawa ni kot2 nak tido hotel ke apa kan..
 
 ShopCoupons bersama dengan Rakuten Malaysia akan menghadiahkan 10 X 100 Rakuten Super Points kepada pemenang-pemenang peraduan ini! Untuk maklumat anda semua, nilai Rakuten Super Points adalah seperti yang berikut: 1 mata = RM1. Anda boleh menggunakan Rakuten Super Points ini untuk membeli produk yang diingin di laman web Rakuten Malaysia. Apabila pemenang-pemenang telahpun diumumkan, Rakuten akan memindahkan mata kepada akaun pemenang secara manual.



pertandingan blogger 





Anda boleh mendapat produk-produk tersenarai di Rakuten Malaysia Post ini merupakan entry untuk Peraduan Blogger ShopCoupons X Rakuten. Anjuran ShopCoupons. Rakuten Voucher tajaan Rakuten Malaysia.
Bagikan :
+
Previous
Next Post »
0 Komentar untuk "5 Produk Best Yang Ana Hendak di Rakuten Malaysia"

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

 
Template By Kunci Dunia
Back To Top