IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

JJCM#1 :Restoran Hadramount Paradise Setiawan Manjung

Alhamdulillah sempena hari guru yang lepas 18 mei 2015..walaupun ana bukan guru tapi bekerja di bawah jabatan pendidikan di sebuah sekolah di daerah manjung..dapat juga anak join diri makan2 di restoren ni taw..woww nampak nama restoren ja dah taw kan..makanan di sini kita makan makanan arab pula tahun ni sempena meraikan guru2 di sekolah tempat ana bekerja..memang sangat best la..jom ana nak layuq sikit makanan yg di oder..

ni alamatnya ya
 Restoran Hadramount Paradise Setiawan Manjung
Taman Sejati, Sitiawan, Perak, Malaysia

 

ni oder utk set ya..4 orang makan RM50
aihh kalau u all yg datang ke lumut boleh la p terjah kedai dia ya macam2 menu ada

dapat free air teh dia yang sedap rasanya macam jamu orang dalam pantang hahaha..comel ja gelas yg di beri..

 
tak lupa juga air dari arab ya..

last sekali
pic tuan blogger sendiri yang hapy n kekenyangan..muhahah



Bagikan :
+
Previous
Next Post »
2 Komentar untuk "JJCM#1 :Restoran Hadramount Paradise Setiawan Manjung"

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

 
Template By Kunci Dunia
Back To Top