IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

Segmen Memoir Of Ramadhan by Yaya

klik banner kalau nak join ya

Pengalaman berpuasa..

alhamdulillah masih lg dapat berpuasa pada tahun 2015 ni..
 terima kasih allah kerana panjangkan umurku..

zaman kanak-kanak paling best rasanya hihii pantang kawan ajak bermain mesti nk keluar ja dari umah lepas tu letih tak hingat dunia..sampaikan emak minta tolong pun i tido nak mampus kikiki..dulu2 mau panas ja boh air kat kain tuala kecil letak kat dai'e konon2 boleh bagi kurang sikit dahaganya..paling best bila time dekat2 nak berbuka puasa mak akan buat kuih lepas tu mula la tukar2 mknan dgn jiran hihii syok  kan..sebab sekarang ni mn ada dah sistem barter mcm tu semua main tunjuk2 ja..syok ooo meriah rasanya mak buat kuih sejenis masa nk berbuka berjenis2 ada di hidangkan alangkah seronoknya kalau di amalkan waktu sekarang kan lagi la mengeratkan silaturrahim jimat pun ya juga..sedih rasanya budak sekarang xpandai n tak tahu..
 

Hadiah :
  • 1X Top-up RM10 (Hanya seorang peserta yang bertuah akan dapat hadiah ni)
Dateline :
  • 17 July 2015

Bagikan :
+
Previous
Next Post »
4 Komentar untuk "Segmen Memoir Of Ramadhan by Yaya"

Betul-2.. Budak zaman sekarang tahu slide-2, touch-2 screen.. Tak berapa nikmat sangat Ramadhan diorang.. Thanks Join ! :D

yes. main punya main, pastu letih hu hu hu...
best betul zaman kanak-kanak dulu :)
ana punyer idea letak kain basah kat dahi tu very useful ha ha ha...
aman skit dunia kan :)

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

 
Template By Kunci Dunia
Back To Top