IbU AinUl,ALiF &Aisy

Parenting,Lifestye,Review,Contest & Giveaway EMAIL:adna2029@gmail.com

Latest Post
Loading...
Copy Close

Bismillahirrahmanirrahim / بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم‬ ...

Jom Rebut Peluang Jadi Ahli Agent Affiliate SimpleHijab

Pernahkah anda terfikir untuk memulakan perniagaan tudung tetapi kekurangan modal dan kepakaran? Tak mengapa. Jom sertai program affiliate tudung SIMPLEHIJAB dan berpeluang menjana pendapatan sampingan setiap sebulan. Daftar sekarang melalui link berikut:

 
Apakah keistimewaan yang dibawakan oleh sistem affiliate SIMPLEHIJAB ini adalah:
1. Pendaftaran adalah percuma. Tiada sebarang yuran atau caj yang akan dikenakan.
2. Anda tidak perlu menyimpan sebarang stok.
3. Anda tidak perlu menguruskan order atau pembelian.
4. Anda hanya perlu berkongsi unik URL atau link yang disediakan ke semua laman media sosial anda seperti Facebook dan Twitter. Ataupun hanya dengan semudah melalui Whatsap dan bersedia untuk menerima komisen.
5. Anda berpeluang untuk menerima komisen sehingga 10% bagi setiap pembelian (tertakluk kepada jenis tudung) yang dilakukan oleh pelanggan yang di-referred oleh anda ke sistem kami.
6. Tiada had tempoh yang ditetapkan untuk penerimaan komisen bermaksud anda akan tetap menerima komisen selagi mana SIMPLEHIJAB beroperasi. 

Koleksinya sungguh awesome jom kita tengok kualiti tudung dari SIMPLEHIJAB NI...

Terdapat 2 jenis kategori:

di bawah ni adalah kategori 

SH EXCLUSIVE >>>>

Nak tengok koleksi yang lain boleh ke link berikut ya.. http://simplehijab.my

Package of SIMPLEHIJAB Exclusive Shawl in Lust Orange with SIMPLEHIJAB Exclusive BroochPackage of SIMPLEHIJAB Exclusive Shawl in Fuschia with SIMPLEHIJAB Exclusive Brooch

EXCLUSIVE SIMPLEHIJAB SHAWL & EXCLUSIVE SIMPLEHIJAB BROOCH WITH CRYSTAL SWAROVSKY RHINESTONES

untuk koleksi Feliciti Basic Instand shaw 

pERHH NAK HABAQ KAT HAMPA CUN OOOO...muhahhahaa jom kita tgk koleksi yg ada...


FELICITI BASIC IN CHERRY REDFELICITI BASIC IN MULBERRYFELICITI BASIC IN MUSTARDFELICITI BASIC IN JUNIPER GREEN 

perhhh cun kan ..ada pelbagai warna lg kalau nak tgk boleh la ker link berikut ya....Feliciti Basic

 

perrhhh jangan tunggu lama-lama jom daftar jadi agent dia..diorang tgh cari agent sehingga pertengahan bulan 9 baru butik ni beroperasi sepenuhnya..jangan tunggu lagi peluang ada di depan mata rugi oo tak cuba nasibb boleh klik di link berikut ya...

DAFTAR AGENT SIMPLEHIJAB


Bagikan :
+
Previous
Next Post »
3 Komentar untuk "Jom Rebut Peluang Jadi Ahli Agent Affiliate SimpleHijab"

,")..Terima Kasih kerana sudi utk memberi sepatah dua kata dekat ana yer...
Terbuka renda tertanggal butang,
Kebaya AcIk Ana butang selari;
Jika tiada aral melintang,
Sila LA Lagi DATANG kemari.('',

 
Template By Kunci Dunia
Back To Top